Plant van de maand

De plant van de maand.

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Eichinodorus martii

Een Amazone zwaardplant die ca. 40cm hoog kan worden.  De martii/major is met  golvende lichtgroene bladeren een van de mooiste zwaardplanten. Een krachtige ijzerbemesting van de bodemgrond en sterkere belichting is wel noodzakelijk om een mooie plant te behouden.

.

Normaal 5.15 per stuk
nu 2  voor 7.50

echinodorus martii
ludwigia mini red 250 200

Ludwigia super red

Dit is een plantje die u het best in de middenzone van het aquarium kunt plaatsen. Snoeien is eenvoudig, u kunt de stengels als ze te lang zijn met een plantenschaar aan de onderkant van de steel afknippen. Lugwigia stelt niet veel eisen aan het aquariumwater en is dus  eenvoudig te houden. Het is wel een plant die goede verlichting nodig heeft, dit mag best veel zijn.

Normaal 4.65 per stuk
nu 2 voor 6.50

Micrantheum umbrosum

Deze is geschikt voor zowel een klein als groot aquarium, maar heeft wel voldoende licht nodig. Ook CO2 bemesting is aan te raden voor een gezonde ontwikkeling. De stengels kunnen probleemloos worden gesnoeid en worden 10 – 25 cm hoog. Een mooie voorgrond plant die snel groeit.

 

Normaal 8.25 per stuk
nu 2 voor 11.50
Micranthemum umbrosum
rosanervig

De Alternanthera rosanervig

Is een plant die in het aquarium zeker niet mag ontbreken vanwege zijn opvallende kleur. Opvallen doet deze Alternanthera zeker en dit kunnen we  versterken door hem naast of vóór een groep lichtgroene planten te plaatsen. Het is een steelplant die makkelijk gesnoeid kan worden, maar wel voldoende licht nodig heeft.

Normaal 8.25 per stuk
nu 2 voor 11.50
1-2-grow

1-2-Grow Aquariumplanten

1-2-Grow aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De 1-2-Grow planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. 1-2-Grow aquariumplanten komen bij onze leverancier Tropica vandaan

Normaal 6,95 per stuk
nu 3 voor 18,50

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 oktober 2017 en/of zolang de voorraad strekt.

Deel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone