Vis van de maand

De vis van de maand.

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

neon tetra

Neontetra (Paracheirodon innesi)

Neon tetra’s worden erg veel gehouden.  Het  zijn vreedzame  vissen en dus uitermate geschikt voor een gezelschapsbak.  De neon tetra is een scholenvis en het wordt daarom aangeraden om de vis met minimaal 5 exemplaren te houden.  Hoe meer exemplaren, hoe meer de vissen zich als school zullen  gedragen.

normaal 1.45 per stuk
nu 10 voor 10.00

Sunset plaatje

Dit is een populaire vissoort die behoort tot de levendbarende vissoorten. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten tropische vissen en kan makkelijk bij andere soorten gehouden worden. De plaatjes houden zich meestal op in de bovenste laag van het aquarium.

normaal 2.95 per stuk
nu 3 voor 6.00

plaatje sunset
hemigrammus bleheri

Roodkopzalm (Hemigrammus bleheri)

De roodkopzalm is een vreedzaam visje dat makkelijk bij andere vissen gehouden kan worden  in een aquarium en een behoorlijke leeftijd kan behalen. Een jaar of 10 is zeker geen uitzondering. Het is een vis die u het beste kunt houden in een groepje van minimaal 5 stuks of meer.

normaal 3.25 per stuk
nu 5 voor 10.00

Groene sumatraan

De groene Sumatraan is een barbeelsoort uit Azië. De sumatraan is een populaire vissoort die als scholenvis in veel aquaria te vinden is. De groene Sumatraan heeft een lengte van 5 cm – 7 cm. d.

normaal 3.75 per stuk
nu 3 voor 7.50

groene sumatraan

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 oktober 2017 en/of zolang de voorraad strekt.

Deel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone