Aquarium en meubel

Informatie en advies over aquariums en meubels

Op onze unieke aquariumafdeling vindt u aquariums en meubels van de merken Oase, Aquatlantis, Juwel, Eheim en Superfish.

Vele modellen zijn uit voorraad leverbaar in diverse maten. Wij zijn al vele jaren dé specialist voor de wijde regio. U kunt de aquariumopstellingen op uw gemak bekijken in onze winkel. Komt u gerust eens langs en laat u vrijblijvend informeren over de vele aspecten van het aquarium houden. Een team van specialisten met ruime ervaring staat u terzijde met advies, ook over aanschaf en inrichting van het aquarium.

De keuze met betrekking tot de kleur, vorm en grootte van het aquarium stemt men vaak af op de plaats en de inrichting van het huis. Als de keuze op een bepaald aquarium is gevallen, kunnen wij u adviseren over de manier waarop uw wensen en ideeën (soorten vissen, inrichting met hout en stenen, beplanting enz) het beste in de beschikbare bak worden ingericht.

Uiteraard bieden wij daarnaast alles wat nodig is om uw aquarium in te richten en te onderhouden. Zoals de aanschaf van ledverlichting, achterwanden en filterpompen kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Wilt u meer informatie of wilt u een aquarium bestellen? Vul dan het formulier dat op elke assortiment pagina te vinden is. Het is uiteraard mogelijk om de aquariums en meubels op te halen in de winkel. Voor het thuis laten bezorgen van een van onze producten kunt u vragen naar de mogelijkheden. 

OASE

aquariums

De oase aquariums zijn leverbaar in 5 maten met een keuze uit 3 kleuren.

De aquariums worden geleverd zonder ledverlichting en buitenfilter. Hierin kunt u naar eigen wens en behoeft een keuze in maken. U kunt ook alles vinden op de leveranciers pagina over de Oase Highline en Oase Styleline aquariums

Bekijk de afmetingen Bekijk de prijslijst

JUWEL

aquariums

De Juwel aquariums zijn leverbaar in 5 modellen: de Rio, de Vision, de Lido, de Trigon en de Primo in verschillende maten en in 4 kleuren (de Primo in 2 kleuren). De aquariums worden geleverd met Ledverlichting, binnenfilter en verwarming.

Bekijk de prijslijst

Superfish

aquariums

Het unieke assortiment van kleine moderne aquariums in het wit of zwart. Bijna alle modellen zijn uit voorraad leverbaar. U kunt ook in de flyer van Superfish alle Superfish aquariums terugvinden.

Bekijk de prijslijst

EHEIM

aquariums

De Eheim  aquariums zijn leverbaar in de modellen Incpiria (aquarium+kast)   in 4 verschillende kleuren en de  Proxima (aquarium en kast los verkrijgbaar) in 3 verschillende  kleuren. De aquariums worden geleverd met Ledverlichting. U kunt ook op de leverancierspagina van Eheim alle Eheim aquariums terugvinden.

Bekijk de prijslijst

Aquatlantis

aquariums

Aantrekkelijk assortiment Aquatlantis aquariums in de modellen Elegance (in 5 verschillende kleuren) en de Fusion (in 3 verschillende kleuren) dat zich onderscheidt door het elegante ontwerp. Leverbaar in diverse modellen en maten.
De aquariums worden geleverd met ledverlichting, binnenfilter en verwarming. U kunt ook op de leverancierspagina van Aqualantis alle Aqualantis aquariums terugvinden.

Bekijk de prijslijst

Waar kan ik aquariums en meubels van Heems kopen?

Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 49 in Heemstede. Het is nog niet mogelijk om aquariums en meubels online te bestellen. U kunt het formulier invullen dat bij het assortiment staat voor meer informatie en bestel mogelijkheden. In onze winkel kunt u alle aquariums en meubels uit ons assortiment bekijken. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen. Heeft u vragen? Bel ons gerust op 023-5284079.