Corona (COVID-19) update: Heems blijft open

Beste klant,

Bij Heems sinds 1822 heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. De Nederlandse regering heeft extra maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

Maatregelen in de winkel
Onze medewerkers volgen de door het RIVM geadviseerde adviezen die voor u en ons belangrijk zijn. Wij geven de voorkeur aan pinnen/ contactloos betalen. Uiteraard is contant betalen ook mogelijk.

Tijdelijke bezorging aan huis
Wij kunnen ons voorstellen dat u het niet prettig vindt om de deur uit te gaan. Daarom hebben wij tijdens de corona pandemie een bezorging aan huis voor de gemeente Heemstede, Bennebroek, Hoofddorp en Haarlem*. De bestelling zal tot aan de voordeur worden geleverd.  U kunt uw bestelling telefonisch doorgegeven door te bellen naar 023 528 4079 of u mailt naar info@heems.nl.

U kunt contant betalen bij aflevering, via een bankbetaling of betaallink. De bankbetaling zal vooraf gedaan moeten worden. Levende have kan niet in de bestelling meegenomen worden.

  • In overleg wordt een bezorgmoment afgesproken.
  • Wij hanteren voor de bezorging de geen kosten.
  • Bestellingen moet minimaal € 25.00 zijn.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat onze klanten hun dagelijkse aankopen kunnen blijven doen. Op deze manier hopen wij u tot dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

alle medewerkers van Heems sinds 1822

*Woont u in een andere gemeente vlakbij Heemstede? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.