De hengelsport

U bent hier: Home / De hengelsport

Wij hebben een uitgebreid assortiment artikelen voor de hengelsport. Alles van het bekende merk Albatros, dus kwaliteit gegarandeerd.

Van een eenvoudige vaste bamboehengel tot de werphengels met molen van de modernste materialen en alles in verschillende prijsklassen. Klikt u gerust eens op de diverse pagina’s, we hebben een verdeling gemaakt voor u in hengels, molens, diversen en aas.

Natuurlijk kunt u bij ons ook in de winkel terecht voor deskundig advies.

Ook voor uw visvergunning kunt u bij de firma Heems terecht. Van Vispas tot jeugdvergunning, alles kan direct geregeld worden, zodat u zonder problemen kunt vissen.
Naast het uitgebreide assortiment aan hengels, molens en toebehoren voor de recreatievisser is er wekelijks aanvoer van verse wormen en maden.

VISVERGUNNING

Vissers hebben altijd een visvergunning, ofwel de VISpas nodig. Dit kan een kleine VISpas zijn waarmee u in een beperkt aantal wateren mag vissen, alleen overdag, met slechts 1 hengel, en met aangewezen aassoorten, of u hebt een een (grote) VISpas nodig, waarmee u in veel meer wateren mag vissen, dag en nacht, met meer soorten aas en meerdere hengels.  U wordt dan ook automatisch lid van Hengelsport Vereniging Haarlem.