Hengelsport

Informatie en advies voor de hengelsport

Steeds meer mensen ontdekken de hengelsport. Wij delen graag onze tips en adviezen over de hengelsport en de juiste benodigdheden, zoals hengels, molens, aas en andere accessoires.

Hengels

Van een eenvoudige vaste bamboehengel tot werphengels van de modernste materialen en alles in verschillende prijsklassens.

 

Lees meer

Molens

Molens van superieure kwaliteit in verschillende prijsklassen. Bekijk het complete assortiment dat wij voor u hebben in de winkel.

 

Lees meer

Benodigdheden

Alle benodigdheden en accessoires om van uw visdag een plezier te maken vindt u natuurlijk ook bij ons. Dobbers, lijn, haken, lood, en meer.

Lees meer

Aas

De tijd dat we alleen met witbrood visten, ligt al weer lang achter ons. Er zijn verschillende mogelijkheden om op uw favoriete vis te vissen.

Lees meer
Hengelsport afdeling Heems

Vissers hebben altijd een visvergunning, ofwel de VISpas nodig. Dit kan een kleine VISpas zijn waarmee u in een beperkt aantal wateren mag vissen, alleen overdag, met slechts 1 hengel, en met aangewezen aassoorten. Of u hebt een een (grote) VISpas nodig, waarmee u in veel meer wateren mag vissen, dag en nacht, met meer soorten aas en meerdere hengels.  U wordt dan ook automatisch lid van Hengelsport Vereniging Haarlem.

Tips en nieuws over de hengelsport