De tijd dat aas alleen uit witbrood bestond, ligt al weer lang achter ons. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om op uw favoriete vis te vissen d.m.v. gespecialiseerde aassoorten. Denk aan de vele soorten boilies voor de karper, maar ook de maden en wormen.

Kunstaas in heel veel soorten en maten behoort ook tot ons assortiment en met de juiste lokmiddelen vergroot u zeker uw kansen.

Natuurlijk kunt u bij ons ook in de winkel terecht voor deskundig advies.

Hieronder een greep uit ons assortiment lokaas

Iedere week verse aanvoer van maden en wormen.

Albatros Groundbait

Kant en klaar grondvoer.Naargelang water toevoegen en het lokvoer kneden tot handzame ballen. Deze voerballen op de stek gooien en de vis zal uw stek bezoeken. Het feedervoer licht bevochtigen zodat het goed in de voerkorf blijft zitten en het er tijdens het werpen niet uitvalt.
* Groundbait Allround 1kg
* Groundbait Karper 1kg

Dynamite Baits

Carptec boilies 20mm. Een unieke range boilies met smaken en attactors die hun vangkracht hebben bewezen.Van koud tot warm water, en van rivieren tot (grote) meren. De CarpTec basismix kenmerkt zich door een harde structuur. De flavours lekken er echter goed en gedoseerd uit waardoor het aas attractief is vanaf het moment dat het het water raakt. Deze boilie is zowel instant, tijdens korte sessies als na intensieve voercampagnes zeer effectief.
* Tutti frutti 1kg
* Strawberry 1kg
* Spice squid 1kg

Robin Red Carp Pellets

Onweerstaanbare pellets gemaakt met originele Robin Red. Ze zijn 8mm, hebben een hoog oliegehalte en bevatten veel prote‹nen. Daarnaast zijn Dynamite Robin Red Carp Pellets voorgeboord en waardoor ze perfect als haakaas te gebruiken zijn.

Albatros Trout Style paste-Bait

Aantrekkelijk Albatros Trout Style paste-Bait aas in pellet-vorm voor het vissen of forel.
Voorzien van de juiste kleuren met glitters om attractief te zijn.
Wordt geleverd in plastic potjes met afsluitbare deksel en 50 gram inhoud.

Albatros Mini boilies  10mm

Kleine boilies speciaal voor de feedervisserij. Makkelijk te monteren op een hair- of een baitbandonderlijn. Elke boilie uit
de Toplevel Range onderscheidt zich. Alleen de beste ingrediënten, flavours en vismelen zijn gebruikt om deze Range zijn
smaak, structuur en geur te geven. Alle verpakkingen zijn stevige plastic bakken die hersluitbaar zijn.
Inhoud: 50 gram in diverse smaken

Pescaviva maïs in blik

Pescaviva maïs in blik is verkrijgbaar in vele verschillende smaken en kleuren. Maïs die speciaal ontwikkeld is voor de hengelsport en welke uitermate geschikt is voor het vissen op karper, brasem en witvis. Ideaal voor het aanlegen van een opvallende en aantrekkelijke voerplek. De combinatie van de hoge vangkracht van maïs en de verschillende smaken en kleuren maakt pescaviva maïs het perfecte wapen tegen gedresseerde vissen. Het unieke bereidings- en verpakkingsproces maakt dat Pescaviva maïs, net als alle andere Pescaviva producten, vrij zijn van conserveringsmiddelen. Door het verpakkingsproces is de maïs na opening van het blik, nog net zo vers als het er in ging.

Groot assortiment kunstaas, spinners, pluggen, enz.