Voeding voor honden

Informatie en advies over de voeding van uw hond

Goede voeding voor honden stelt uw hond in staat om een gezond beenderenstelsel, een gezonde huid en een glanzende vacht te ontwikkelen en te behouden. U dient te zorgen voor een zo optimale voeding. Voedingsstoffen spelen een bijzonder belangrijke rol in de groei van de botten, de huid en de vacht. Deze voedingsstoffen zijn onder meer eiwitten, vetzuren, vitaminen en mineralen. Goede voeding is dus heel belangrijk, ook voor uw hond.

EUKANUBA HONDENVOER

Vandaag de dag is EUKANUBA nog steeds “het allerbeste”. Onze producten zijn op unieke wijze aangepast aan de individuele behoeften van uw ras dankzij het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Dus wanneer u een zak EUKANUBA koopt, weet u in ieder geval zeker dat uw hond het beste van ons krijgt.

ONZE VOEDINGSFILOSOFIE:  HET BEGINT MET DE BESTE INGREDIËNTEN
Een hoeksteen van onze voedingsfilosofie is dat katten en honden carnivoren zijn en daarom als zodanig gevoed moeten worden. Daarom gebruiken we in Eukanuba voer alleen hoogwaardige dierlijke eiwitten, hoofdzakelijk kip en lam – geen groenten – als de belangrijkste eiwitbron. Miljoenen huisdieren hebben van onze bijdrage aan de voedingswetenschap kunnen profiteren. Ons voedingsassortiment bevat speciale diergeneeskundige voeding en voeding die is afgestemd op levensfase, rasgrootte, gevoeligheden en activiteitsniveaus.

EUKANUBA DAILY CARE

Eukanuba Daily care
voor een optimale groei en ontwikkeling en een lang en gezond leven heeft iedere hond voeding nodig die specifiek voor hem is samengesteld. Niemand heeft meer inzicht in deze grote verscheidenheid van behoeften dan Eukanuba. Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling heeft Eukanuba een assortiment bijzonder hoogwaardige voedingsproducten ontwikkeld dat erop gericht is te voorzien in de specifieke behoeften van uw hond of puppy – ongeacht zijn leeftijd, gewicht, grootte, mate van activiteit en speciale behoeften.

Klik hier voor informatie over Daily Care

SMOLKE HONDENVOER

Niets is voor ons zo belangrijk dat jou en je hond een complete, gezonde én smakelijke voeding te bieden die aan al jullie eisen voldoet. Onze voedingen onderscheiden zich van andere voedingen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de hoge verteerbaarheid en smakelijkheid. Ons motto is dan ook niet voor niets  ‘Smøllen met Smølke!’

Natures menu diepvriesvoer voor de hond

Natures menu levert complete maaltijden en aanvullend voer, in handige deelblokjes (nuggets) of in blokvorm (300 gram).

  • Deze volledig uitgebalanceerde maaltijden bieden uw hond alles wat nodig is voor een gezond hondenleven.
  • Natures menu frozen is verrijkt met omega 3 en omega 6 vetzuren uit zuivere zalmolie voor gezonde gewrichten en botten en een glanzende vacht.
  • Natures menu is volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bevat geen conserveringsmiddelen.Natures menu
  • Natures menu bevat geen granen en is dus hypo-allergeen.

Natures menu is leverbaar in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr nuggets in de smaken rundvlees, kip en vis, lamsvlees, pens met lever, banket met kip, pens, lamsvlees, hart, lever en groente, gemengde nuggets van groente en fruit en kip met groente, rijst en appel.

Natural Health Hondenvoer

Natural Health onderscheid zich van andere diervoeders door de keuzen van speciale grondstoffen. Het is een totaal natuurlijke voeding zonder kunstmatige conserveermiddelen, graan bijproducten, graanmeel, gegroepeerde eiwitten, gegroepeerde vetten en kleurstoffen. Zij hebben hun voedingen onderverdeeld in 3 categorieën:

1. Pure & Simple Pure & Simple is een hypoallergene voeding met een zeer laag as gehalte en die maar 1 eiwit bron(kip, lam of vis), 1 koolhydratenbron(witte- en bruine rijst) en 2 vetbronnen(zonnebloemolie en lijnzaadolie, zalmolie of kippenvet) bevat zo kun je dus makkelijk kiezen voor een eiwitbron waar jouw hond niet allergisch voor is.
2. Basic 5 Voor deze voedingscategorie is de schijf van 5 als uitgangspunt genomen. Deze voeding bevat uit de zuivelgroep minimaal 2 ingrediënten en uit elke andere voedselgroep minimaal 3, omdat de voeding zó uitgebalanceerd is wordt het ook wel holistisch genoemd. Oftewel: zo compleet als de natuur zelf. Basic 5 is een licht verteerbare voeding die een evenwichtige voeding verzekerd, elke maaltijd weer
3. Carnivore De naam zegt het al, de Carnivorevoeding richt zich op de behoefte van de hond om voornamelijk vlees te eten. Deze voeding bestaat voor 75% uit dierlijke ingrediënten en bevat geen graan en/of gluten waardoor je deze voeding met een gerust hart kunt geven aan honden die hier gevoelig voor zijn. Ook is het een goed alternatief voor het voeren van vers vlees.

Hondenvoer  Lamb&Rice Small Bites
Hondenvoer Lamb&Rice Adult
Hondenvoer Lamb&Rice Senior
Hondenvoer Lamb&Rice Large Bites
Hondenvoer Chicken&Rice Adult
Hondenvoer Basic 5 Adult
Hondenvoer Carnivore
Hondenvoer Puppy

Narural health is leverbaar in 2.5/3kg  of 12,5kg

Haal de GRATIS proefmonsters in de winkel voor uw hond!