Voeding voor katten

Goede voeding voor katten stelt uw kat in staat om een gezond beenderenstelsel, een gezonde huid en een glanzende vacht te ontwikkelen en te behouden.

U dient dus te zorgen voor optimale voeding. Voedingsstoffen spelen een bijzonder belangrijke rol in de groei van de botten, de huid en de vacht. Deze voedingsstoffen zijn onder meer eiwitten, vetzuren, vitaminen en mineralen.

Goede voeding is dus heel belangrijk, ook voor uw kat.Omdat katten soms net zo kieskeurig kunnen zijn als mensen, is het verstandig om het voer af te wisselen met andere merken premium kattenvoer. Ook het gebruik van DIEPVRIESVOER komt de gezondheid van uw kat zeker ten goede.

iamsIAMS KATTENVOER

IAMS gelooft dat de beste voeding voor uw huisdier tot stand komt door het dier echt te leren kennen. Door de jaren heen heeft IAMS innovatief onderzoek gedaan naar de beste kattenvoeding en de voeding keer op keer verbeterd en aangepast aan de behoeften van het dier. De voedingen van IAMS zijn gebaseerd op het feit dat katten carnivoren zijn, daarom bevatten deze voedingen voornamelijk hoogwaardige eiwitten van dierlijke oorsprong.

VOOR IEDERE LEVENSFASE EEN EIGEN VOER

IAMS biedt voor katten een complete en uitgebalanceerde voeding voor elke levensfase en levensstijl. De voedingen bevatten eiwitten en dierlijke vetten van topkwaliteit, welke zorgen voor nog meer smaak. Er zijn geen kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan de IAMS voedingen.

VOORDELEN IAMS

Om de voordelen en voedingswaarde van ieder IAMS product duidelijk te communiceren is een reeks pictogrammen op de verpakking te zien. Deze tonen alle gezondheidsvoordelen van de voeding.

SMOLKE KATTENVOER

Smølke onderscheidt zich van andere kattenvoedingen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er wordt alleen gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten. Ook maakt Smølke alleen gebruik van natuurlijke antioxidanten, zoals vitamine E en rozemarijn.

Omdat Smølke niet alleen het beste wil voor jou en je kat, maar ook denkt aan de toekomst, wordt er voor de Smølke producten gebruik gemaakt van vis met het MSC-keurmerk. Welke voeding past het beste bij jouw kat?

Natural Health kattenvoer

Natural Health onderscheid zich van andere diervoeders door de keuzen van speciale grondstoffen. Het is een totaal natuurlijke voeding zonder kunstmatige conserveermiddelen, graan bijproducten, graanmeel, gegroepeerde eiwitten, gegroepeerde vetten en kleurstoffen. Zij hebben hun voedingen onderverdeeld in 3 categorieën:

Pure & Simple

1. Pure & Simple is een hypoallergene voeding met een zeer laag as gehalte en die maar 1 eiwit bron(kip, lam of vis), 1 koolhydratenbron(witte- en bruine rijst) en 2 vetbronnen(zonnebloemolie en lijnzaadolie, zalmolie of kippenvet) bevat zo kun je dus makkelijk kiezen voor een eiwitbron waar jouw kat niet allergisch voor is.

Basic 5

2. Basic 5 Voor deze voedigscategorie is de schijf van 5 als uitgangspunt genomen. Deze voeding bevat uit de zuivelgroep minimaal 2 ingrediënten en uit elke andere voedselgroep minimaal 3, omdat de voeding zó uitgebalanceerd is wordt het ook wel holistisch genoemd. Oftewel: zo compleet als de natuur zelf. Basic 5 is een licht verteerbare voeding die een evenwichtige voeding verzekerd, elke maaltijd weer

Carnivore

3.De naam zegt het al, de Carnivore voeding richt zich op de behoefte van de kat om voornamelijk vlees te eten. Deze voeding bestaat voor 75% uit dierlijke ingrediënten en bevat geen graan en/of gluten waardoor je deze voeding met een gerust hart kunt geven aan katten die hier gevoelig voor zijn. Ook is het een goed alternatief voor het voeren van vers vlees.

Kattenvoer  Adult
Kattenvoer  Senior
Kattenvoer  Basic 5 Adult
Kattenvoer  Carnivore
Kattenvoer  Kitten

Narural health is leverbaar in 400gr  of  3kg

Yarrah kattenvoer

Yarrah Organic Cat Food

Yarrah Organic Cat Food  vormt een smakelijk en licht verteerbare
maaltijd. Het bevat alle essentiële bestanddelen in uitgebalanceerde hoeveelheden voor een gezond en actief kattenleven. Organic Cat Food is een complete maaltijd, dus u hoeft niets extra’s bij te voeren. Door de zorgvuldig uitgekiende samenstelling en de afwezigheid van schadelijke stoffen is de kans op allergische reacties en maag- en darmstoornissen nihil. Dankzij Organic Cat Food heeft uw kat een glanzende vacht, een sterk gebit en nagels en sterke soepele spieren. Bovendien zorgt Organic Cat Food  voor een stevige ontlasting die eenvoudig op te ruimen is.
Yarrah biobrokjes kip  800 gram en 3kg
Yarrah biobrokjes vis   800 gram en 3kg

Yarrah Cat brokjes in saus

Yarrah Malse Brokjes  zijn zachte vleesballetjes in een smakelijke saus. yarra kat blikOmdat de vleesballetjes langzaam gegaard worden in de saus, blijven de natuurlijke geur en smaak optimaal bewaard. Yarrah Malse Brokjes  is een complete maaltijd, dus u hoeft niets extra’s bij te voeren.
Yarrah Malse Brokjes is saus kip 405 gram
Yarrah Malse Brokjes is saus rund 405 gram

Yarrah Cat Pate

Yarrah Paté voor de kat is een smakelijke paté gemaakt van kip en rund . yarra blik pateHet is een licht verteerbare kattenmaaltijd met een uitgebalanceerd pakket van vitaminen en mineralen. Yarrah Paté  is een complete maaltijd, dus u hoeft niets extra’s bij te voeren. Door het ontbreken van schadelijke stoffen, die o.a. huidproblemen, allergische reacties en een slechte ontlasting kunnen veroorzaken, zal uw kat gezond en levendig zijn. Er is spirulina toegevoegd. Spirulina reinigt het lichaam van gif- en afvalstoffen en heeft daarnaast een herstellende en opbouwende werking. Hierdoor krijgt uw kat meer energie en voelt zich fitter. Ook zorgt spirulina ervoor dat het lichaam beter bestand is tegen vermoeidheid en stress Dankzij Yarrah Organic Pet Food heeft uw kat een gezonde vacht, een sterk gebit en nagels en sterke, soepele spieren.
Yarrah paté  kip 400 gram
Yarrah paté  rund 400 gram

Yarrah Cat Wellness Brokjes

De brokjes  zijn malse balletjes  in een smakelijke saus. Omdat de vleesballetjes langzaam gegaard worden in de saus, blijft de natuurlijke geur en smaak optimaal bewaard. U kunt er zeker van zijn dat u uw lieveling een heerlijke én 100% gezonde maaltijd biedt. 100% biologisch,

Yarrah Cat Wellness Pate

Wellness-paté is een heerlijke malse paté bereid met de beste ingrediënten van moeder natuur. Door toevoeging van gezondheidsbevorderende omega 3&6 (Natural Biotics), uit zeewier verkregen, bent u er zeker van dat u uw lieveling een smakelijke en 100% gezonde maaltijd geeft  100% Biologisch.

consult blaasConsult “Dierenartsenvoeding”

Consult Kat S O

Consult Kat S O heeft een laag gehalte magnesium (belangrijk onderdeel van struviet), urine verzurende eigenschappen (DL-methionine en ammoniumchloride) die de Ph (zuurgraad) van de urine binnen een veilige marge houden (6,1-6,3). Het bevat ook kaliumcitraat dat exalaatsteenvorming helpt voorkomen en een verhoogd natriumgehalte (zout) waardoor de kat meer gaat drinken en plassen. Dit voorkomt ook oxalaatsteenvorming.

Beaphar Nierdieet voor de kat

Beaphar Nierdieet Taurine beaphar nierdieet

Volledig dieetvoeder voor katten. Complete en lekkere dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficië Nierdieet is speciaal ontwikkeld voor katten met nierkwalen: het bevat een beperkt gehalte aan zeer hoogwaardige eiwitten en een laag gehalte aan Fosfor. Het dieet is erop gericht om eventuele achteruitgang in het ziektebeeld op te heffen of te vertragen.

Beaphar Nierdieet Zalm

Volledig dieetvoeder met zalm voor katten met nieraandoeningen. Dit beaphar nierdieet zalmmoet door de dierenarts zijn vastgesteld. Nierdieet is speciaal ontwikkeld voor katten met nierkwalen, het bevat een beperkt gehalte aan zeer hoogwaardige eiwitten en een laag gehalte aan Fosfor. Het dieet is erop gericht om eventuele achteruitgang in het ziektebeeld op te heffen of te vertragen.

Belangrijk: Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Naast dit dieet mag geen enkel ander voer of lekkernij gegeven worden, mits anders voorgeschreven. Nadat u het product gedurende zes maanden aan uw kat hebt gegeven adviseren wij u een dierenarts te raadplegen over het vervolg van de behandeling. Als het voeder wordt aangeraden bij tijdelijke nierinsufficiëntie, is de aanbevolen gebruiksduur 2 4 weken.