December feestmaand vier je samen met jouw huisdier

De donkere dagen zijn aangebroken. December is een echte feestmaand. Tijd om te genieten van de feestelijke dagen. Ook een cadeautje voor je huisdier mag natuurlijk niet ontbreken. Verwen jouw hond, kat, knaagdier of een ander dier met leuke speeltjes, accessoires en lekkere snacks. Bij Heems in de winkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met accessoires voor uw huisdier.

Cadeautjes voor ieder huisdier

Kijk voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel of ander huisdier dit jaar naar de vele soorten cadeautjes uit ons assortiment! Bijvoorbeeld nieuwe speeltjes, een mooie nieuwe halsband of juist een heerlijke snack. Maar je kunt ook jezelf, vrienden of familie verrassen met leuke cadeaus voor in het huis zoals een nieuwe kooi, een hondenmand of een aquarium met meubel! Allemaal terug te vinden bij ons in de winkel.

Gezellige, kalme en stressvrije dagen

De feestdagen zijn erg gezellig met alle drukte die daar bij hoort, van visite tot vuurwerk. Helaas is dit voor sommige dieren erg stressvol. De vertrouwde omgeving van je huisdier ziet er ineens anders uit en ruikt wellicht door de kerstboom anders dan wat ze niet gewend zijn. Gelukkig kun je jouw huisdier helpen met ons assortiment anti-stress producten van Pet Remedy en Beaphar! Bekijk hieronder het assortiment, alles is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

22 december koopzondag bij Heems

Zondag 22 december is Heems geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur. Alle bovenstaande producten kunt u in onze winkel bewonderen en onze medewerkers staan voor u klaar om passend advies te geven. Komt u ook kersthoppen bij Heems aan de Havenstraat 49, te Heemstede?

Juwel Rio aquariums op kast

Inclusief ledverlichting, pomp met filter en verwarming. Verkrijgbaar in het wit, zwart, donkerbruin of bruin eiken. Levertijd 3 tot 5 dagen

 

Rio 125 van €312,- voor €264,50

Rio 180 van €379,- voor €322,50

Rio 240 van €485,- voor €412,50

 

NIEUW!

Oase aquariums op kast

Inclusief ledverlichting, pomp met filter en verwarming. Verkrijgbaar in het wit of zwart. Levertijd 3 tot 5 dagen

 

StyleLine 85 set voor €299,95

StyleLline 125 set voor €379,95

 

 

Super fish start 50 Tropical

Superfish Start zijn complete voordelige starterkits met handige accessoires om de aquariumhobby te starten. Verkrijgbaar in zwart en wit.

 

SF Start van €69,95 voor €57,50

 

 

De kalmeringsproducten voor uw huisdier van Pet Remedy

Een zorgeloze decembermaand voor het hele gezin met Pet Remedy

Ook verkrijgbaar in de winkel

* Aanbiedingen zijn geldig van 1 december tot en met 31 december. Producten die u online besteld kunnen vanwege de kerstdrukte vertraging oplopen bij onze pakketdienst / vervoerder. Houd hier rekening mee.