Dennerle Carbo booster max

carbo booster

 

Niet alleen goed voor uw planten maar werkt bijzonder goed tegen uw draadalgen.

 

CARBO BOOSTER MAX

  • Actieve kool voor een versnelde groei van planten
  • Levert alle aquariumplanten snel en effectief met direct beschikbaar carboncarbo booster
  • Versnelt de groei van planten
  • Verhoogt concurrerend vermogen van planten voor algen
  • Zichtbaar succes na slechts een paar weken
  • Kan worden gebruikt met of zonder extra kooldioxidebemesting
  • Biologisch compatibel met alle aquarium dieren (vis, garnalen, krabben, slakken, enz.) Met de juiste dosering en toepassing

 

CARBON – GEBASEERD LEVEN

Koolstof (carbon dioxide) is de belangrijkste voedingsstof voor planten aquarium. Ongeveer 40% van de planten droge stof bestaat uit, maar dat is in het kort het aanbod in het aquarium. Hierdoor slechte plantengroei. En als de planten slecht groeien, krijgen de impopulaire algen hun kans.

Carbo Booster Max biedt alle aquariumplanten snel en effectief met direct beschikbaar carbon.
Alle planten, mossen op Echinodorus en Cryptocoryne aan snel groeiende stengel planten, zijn voller en sterker. De bladeren zijn veel groter en kleurrijker. Het succes is zichtbaar na een paar weken – aandacht besteden aan de shoot tips en jonge bladeren.

Door de weelderige, gezonde groei, het concurrerend vermogen van de plant toeneemt tot algen. Ongewenste algen worden daardoor onderdrukt. Het hele aquarium verschijnen gezonder, groener en leuker.
HOE HET WERKT CARBO BOOSTER MAX:
Basis van plantaardige metabolisme is de fotosynthese. In dit biochemisch proces is zonne-energie “gevangen” en opgeslagen in energierijke koolstofverbindingen. Dergelijke hoge-energie verbinding, bijvoorbeeld suiker. Deze verbindingen worden door de plant (A) als een universele stroomvoorziening of (b) voor de bereiding van andere verbindingen. Om met de suiker-voorbeeld verblijf: opnieuw De plant suiker in hun cellen “branden” en rijden naar de energie die vrijkomt andere metabole processen. Of ze kunnen de suiker verwerken, bijvoorbeeld cellulose. Cellulose, ook bekend als houtpulp, het materiaal van de bomen is geeft haar kracht en uit niets meer dan langere suikerketens.

Hoe kan plantaardige materialen omzetten in elkaar?
De centrale hub in de stofwisseling van de plant wordt genoemd de citroenzuurcyclus. De citroenzuurcyclus is als een fabriek. Hier zullen de verschillende materialen geïntroduceerd om de benodigde materialen te produceren. Via deze route, kan het plantaardig alle vitale koolstofverbindingen zelf: koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen, fytochemicaliën, etc.

En dit is waar de Carbo Booster Max in het spel komt. Het product bevat select ingrediënten die aanwezig zijn in een of andere vorm in de plant metabolisme. De actieve verbindingen worden door de plant opgenomen en gebruikt in de cellen als bouwmateriaal voor de constructie van hogere verbindingen, of als energiebron. Deze extra voeding, kan de plant sneller en sterker te groeien.

Bovendien een positief effect: alle organische stoffen op basis van koolstofverbindingen bacterieel afbreekbare omdat vele bacteriën in de filter aquarium voer zichzelf. blijven altijd maar kooldioxide (CO2) en water aan het eind.

Carbo Booster Max zorgt voor de planten, zodat 2-weg met vitale koolstof.

Het effect is zichtbaar na een paar weken van regelmatig gebruik: de planten sneller groeien, weelderige en gezonder worden algen onderdrukt.