Dennerle waterverzorging

Water is het levenselement voor vissen en planten. Optimale watercondities in het aquarium vormen niet alleen de basis voor gezonde, kleurrijke planten en vissen, maar zorgen ook voor een heldere blik in de wondere wereld van het water. “AquaRico” biedt aquariumliefhebbers een hoogwaardige assortiment verzorgingsmiddelen voor helder en biologisch gezond water. Dennerle heeft zijn producten aangepast en vervangen door nieuwe producten. Uw vertrouwde verpakkingen zijn vervangen door nieuwe producten. Hieronder laten wij zien wat er verandert en vernieuwd is.

Dennerle FB7 wordt Dennerle Bacto Elixier FB7

den fb7

Dennerle Avera wordt Dennerle Aqua Elixier

den avera

Dennerle TR7 wordt Dennerle Humin Elixier

den tr7

Dennerle Clear Up wordt Dennerle Clear Water Elixier

den clearup

Nieuwe producten voor uw waterbehandeling zijn:
den starter

 

Dennerle Aquarium Starter Rapit

Dennerle Aquarium Starter Rapid is een zeer effectief product voor het snel en veilig starten van nieuw ingerichte aquariums. Het bestaat uit twee componenten:
1. Levende filterbacteriën – deze vestigen zich op filtermateriaal en grind en beginnen direct met het afbreken van schadelijke stoffen. De bacteriënoplossing is hooggeconcentreerd, met gegarandeerd 500 miljoen bacteriën per milliliter (op tijdstip van vullen).
2. Bacteriën-booster voedingsstoffenoplossing – het speciaal ontwikkelde „bacteriën-voer“ zorgt voor snelle groei en vermeerdering.

den kh

Dennerle KH+Elixier

Voor een optimale carbonaathardheid en stabiele pH-waarde
Snelle, veilige verhoging van de carbonaathardheid naar bij de soort passende waarden.

den vital

Dennerle Vital Elixier

Dennerle VitalElixier voorziet alle vissen, garnalen, kreeften en andere aquariumbewoners in zoetwateraquariums gericht van essentiële mineralen die in leidingwater ontbreken resp. in het aquarium worden verbruikt.