Easy life Voogle

Deze keer wil ik een stukje onder uw aandacht brengen over Easy Life Voogle, een product dat we veel verkopen om problemen in het aquarium te voorkomen.

Easy life Voogle

Voogle is een zeer efficiënt en veilig middel dat de weerstand verhoogt en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt. Voogle vermijdt op deze manier het gebruik van antibiotica. Resistentieproblemen die gerelateerd worden aan vele antibiotica, kent Voogle niet.
Elke vis beschikt over een natuurlijk afweersysteem tegen ziekteverwekkers. Omstandigheden zoals tijdens transport, bij vuil water of bij een hoog aantal ziekteverwekkers in het water, zorgen voor enorme stress. Dit kost veel energie en gaat ten koste van het immuunsysteem. Met name de slijmhuid, kieuwen en vinnen worden dan extra gevoelig voor ziekten zoals stip, schimmels en andere soorten infecties.

Voogle heeft een stimulerende werking op alle vissen, garnalen en kreeften. Het is verder absoluut onschadelijk voor slakken, planten of het biofilter. Het product heeft verder geen invloed op de belangrijke waterparameters zoals de pH, KH of GH. Voogle wordt verder op een natuurlijke wijze afgebroken, waardoor waterverversing na gebruik niet nodig is.

Dat zijn allemaal grote voordelen van Voogle ten opzichte van antibiotica die meestal niet zonder risico’s in aquaria ingezet kunnen worden. Deze risico’s voor vissen, nuttige bacteriën en andere levende have, zijn er niet bij het gebruik van Voogle.

Voogle gebruiken we bij zieke vissen gedurende 5 dagen, om problemen te voorkomen wekelijks of bij aankoop van nieuwe vissen gedurende 3 dagen.

De komende maand december is het product in de decemberaanbieding. Een nuttig cadeau voor iedere aquariumliefhebber

Groeten Rob

Bekijk ook de andere Easy life producten op onze website