Garden mat

Deze mat is speciaal ontworpen om het aquarium te beschermen als deze op een kast wordt geplaatst. We bevelen het gebruik van de Garden Mat aan in combinatie met de Cube Garden Aquariums.

Om een ultieme Mini aquarium set te krijgen, adviseren wij aan om de volgende producten ook aan te schaffen:

Aqua Screen

Aqua Screen is een gekleurd folie van vinyl. Deze folie kan gebruikt worden als decoratie op de achterwand van het aquarium. Kies de juiste kleur die past bij uw aquascape of interieur. De niet doorzichtige folie (Normal Type) en de doorschijnende helder folie (Clear Type) zijn beschikbaar in een blauwe kleur. De zwarte kleur is alleen beschikbaar in de niet doorzichtige folie.

Om een ultieme Mini aquarium set te krijgen, raden wij aan om de volgende producten ook aan te schaffen:

NA Thermometer

Als het gaat om het houden van een aquarium, is het essentieel dat het water in het aquarium  de optimale temperatuur heeft. ADA brengt daarom een nieuw soort thermometer uit, de NA Thermometer. Deze thermometer is duidelijk anders dan de conventionele meters. Kijk allereerst naar eenvoud van de vorm en het design. Deze glazen thermometer heeft een elegante slanke vorm en door het ‘hang-on’ ontwerp kunt u de thermometer eenvoudig langs de glasplaat van uw aquarium hangen. De NA thermometer is een onopvallende verschijning in uw aquascape aquarium.

Temperatuur meetbereik: 0-40 ℃ (meetafwijking: binnen ± 1 ℃)
Geregistreerd ontwerp

Om een ultieme Mini aquarium set te krijgen, raden wij aan om de volgende producten ook aan te schaffen:

Riccia Stone

Een handig hulpmiddel om Riccia of Willow Moss op vast te maken. Zo creëert u een waar tapijt van planten op het substraat. Door de platte vorm zijn de stenen eenvoudig op de bodem te leggen.

Een zakje Riccia Stone bevat verschillende maten aan stenen:

  • Small
  • Medium
  • Large

De afmeting verschilt tussen de 2 en 7 centimeter. Hierdoor kunt u de stenen op randen van rotsen of op moeilijke plaatsen gebruiken.

Wij raden aan om de volgende producten ook aan te schaffen:

  • Riccia Line.

Riccia Line

Riccia Line is een draad dat geschikt is om riccia op stenen of drijfhout te binden. Het is een duurzaam materiaal dat geen invloed heeft op de waterkwaliteit. Riccia Line heeft een licht groene kleur, die prima past bij de Riccia.

Riccia Line heeft een lengte van 50 meter.

Wij raden aan om de volgende producten ook aan te schaffen:

  • Riccia Stone.

Moss Cotton

Moss Cotton is en speciaal katoenen draad om bijvoorbeeld Willow Moss op drijfhout of rotsen vast te binden. De draad is biologisch afbreekbaar nadat de Willow Moss zicht heeft vastgezet op het drijfhout of de rotsen. De donkergroene kleur is vergelijkbaar met die van de Willow Moss.

Moss Cotton heeft een lengte van 200 meter.

Wood Tight

Deze draad is ontworpen om varens zoals Microsorum of Bolbitis op drijfhout of rotsen vast te zetten. De bruine kleur komt overeen met die van drijfhout. Verwijder de draad met zorg wanneer de plant stevig wortels heeft gevormd om zich vast te houden op drijfhout of rotsen.

Moss Cotton heeft een lengte van 200 meter. De houder is voorzien van een mesje.

VINDT U HET JUISTE PRODUCT NIET OP DEZE PAGINA? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP, OF KOM LANGS IN DE WINKEL. WIJ KUNNEN ALLES VOOR U BESTELLEN