Alle Juwel aquariums zijn altijd compleet uitgerust. Een Juwel aquarium heeft het grootste en meest effectieve binnenfilter, die u voor uw aquarium kunt vinden, met de juiste pomp erin, de nieuwste  waterdichte verlichting en een passende verwarming.

Leverbaar in de kleuren licht eiken, donker bruin, zwart en wit

De RIO, Vision en de LIDO modellen zijn leverbaar met LED verlichting, andere modellen zullen snel volgen.

Kom langs om de modellen te bekijken!

 

RIO aquariums

Een tijdloos design, volmaakte techniek en zorgvuldige afwerking. Een Rio Aquarium van JUWEL brengt het door u gecreëerde onderwaterlandschap discreet op de voorgrond.

Leverbaar in de modellen: RIO 125, RIO 180, RIO 240, RIO 350 en de RIO 450

 

Vision aquariums

Ervaar de fascinatie door aquariums vanuit een ander perspectief. Een Vision-aquarium valt op door zijn gebogen voorruit en optische diepte en biedt verrassende blikken in de onderwaterwereld.

Leverbaar in de modellen: VISION 180, VISION 260 en de VISION 450

Trigon aquariums

De Trigon-aquariums transformeren elke kamerhoek in een decoratieve blikvanger.

Leverbaar in de modellen TRIGON 180 en TRIGON 350

Lido aquariums

Het kubistische – met gevoel voor strakke lijnen plaatst het LIDO aquarium stijlvolle accenten. Door hun discrete design passen onze Lido-aquariums perfect in elk interieur.

Leverbaar in de modellen: LIDO 120 en de LIDO 200

Primo aquariums

Ons beginnersaquarium biedt u een ideale start met systeem. Ontdek met een Primo-aquarium de fascinatie en verscheidenheid van uw eigen onderwaterwereld. Deze aquariums worden standaard met filter en led verlichting uitgevoerd.