Spectaculaire knaagdierkammen/-borstels

Furminator kammen/borstels verminderen tot 90% van het verharen van konijnen, knaagdieren en fretten. Ze werken gegarandeerd beter dan elke andere borstel of kam.

Houtmot, beukensnippers en stro

HoutmotHoutmot is een prima absorberende en zachte bodembedekking, met name geschikt voor de kleine knagers. In plaats van houtmot kunt u ook beukensnippers gebruiken. Deze zijn geheel stofvrij wat veel beter is voor alle knaagdieren.

Stro adviseren wij in buitenhokken, om op te zitten en als isolatiemateriaal in de winter.

Drinkflesjes

Drinkfles voor knaagdierenGebruik voor het water voor de knaagdieren een drinkflesje. Dit is hygiënischer dan een waterbak wat alleen maar rommel in de kooi geeft.
De wekelijkse vitamine kan makkelijk in het drinkflesje gegeven worden.

 

 

Voerbakje

Voerbakje voor knaagdierenDe hamster is niet zo’n grote eter, dus koop een klein bakje waar een afgepaste hoeveelheid voer in past

 

 

 

Knaaghout of ander knaagmateriaal

KnaaghoutIets om te knagen is onmisbaar voor het knaagdier. Zijn tanden blijven altijd maar groeien en door voldoende te kunnen knagen zullen de tanden op een natuurlijke manier slijten.

 

 

Knaagdierenhuisjes

KnaagdierenhuisjeKnaagdieren vinden het heerlijk om in een huisje of nestje te slapen. Gebruik colorbed, hamsterwatten, puik fris of katoenplant, de hamster zal hiervan een heerlijk nestje maken.

 

 

Knaagdiermolens

KnaagdiermolensEr zijn diverse soorten molens voor in de kooi, plastic of metalen molens op een standaard, allemaal geschikt om uw knaagdier meer beweging te geven.

 

 

Joggingbal

Joggingbal voor knaagdierenDeze ballen zijn uitermate geschikt om uw knaagdier door het huis te laten “rollen” zonder dat hij weg loopt.

 

 

Transportbakjes

Transportbakjes voor knaagdierenDeze kunststof bakjes zijn uitermate geschikt om uw knaagdier mee te nemen op vakantie of naar vrienden of vriendinnen.

 

 

 

Hamstertoilet

HamstertoiletEen goede manier om uw hamster zindelijk te maken is een echt toilet gevuld met materiaal dat het vocht en de luchtjes vasthoudt.