Laat op 12 april uw huisdier vaccineren of chippen

Laat uw hond of kat vaccineren en chippen door onze dierenarts op 12 april van 14:30 uur tot 16:00 uur

Laat op 12 april uw hond of kat vaccineren of chippen bij Heems

Op vrijdag 12 april kunt u uw hond of kat door de dierenarts laten vaccineren of chippen bij Heems. Tussen 14:30 uur tot 16:00 uur staan wij samen met de dierenarts voor u klaar. Het is ook mogelijk om uw konijn te laten vaccineren. Wij kunnen u deze vaccinaties aanbieden tegen een zeer voordelig tarief.

Waarom is het zo belangrijk om uw huisdier te vaccineren?

Het is zeer belangrijk dat u uw huisdier jaarlijks laat vaccineren. Het vaccineren van uw huisdier helpt tegen een aantal ziekten die bewezen besmettelijk of dodelijk kunnen zijn voor uw hond of kat, of een gevaar vormen voor de mens. Daarnaast wordt het voorkomen van gevaarlijke ziekten door middel van vaccinatieprogramma’s teruggedrongen.

Het vaccineren en inenten van uw huisdier heeft al jaren bewezen dat sterfte spectaculair is afgenomen. Bovendien is het aantal huisdieren met besmettelijke ziekten door vaccinaties ook aanzienlijk afgenomen.

Door uw huisdier te vaccineren beschermt u uw dier, uzelf en alle honden en katten in Nederland.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zien u graag 12 april tussen 14:30 uur en 16:00 bij Heems aan de Havenstraat 49, te Heemstede.