Moser: De juiste tondeuse voor uw hond

Een professioneel geschoren resultaat kan alleen bereikt worden indien de vacht eerst helemaal knoop/klit vrij gemaakt is. Indien uw harige vriend in het zand of modder gespeeld heeft, was deze dan voor het scheren. Zand maakt het snijmes snel bot. Gebruik een milde hondenshampoo.

Voor uitgebreide informatie over de Moser tondeuses helpen wij u graag in de winkel. Hier staat ook een teststation met de drie gangbare Tondeuses.
Voor nog meer informatie gaat u naar de Moser website

Moser 1400

 

De Moser 1400 tondeuse is een snoer tondeuse-set voor het volledig scheren van kleine honden met een goed onderhouden doorkambare vacht. Ook is de Moser 1400 tondeuse geschikt voor detailwerk. Door de hoogwaardige techniek heeft de motor een lange levensduur. Het precisie geslepen edelstalen snijmes is in 5 stappen te versnellen. De kniplengte is te verstellen van 1-3 mm. Deze set bevat naast de tondeuse met snoer ook 4 opzet kammen een schaar, olie en een reinigingsborsteltje.

Moser rex

De Moser REX tondeuse is een krachtige, geluidsarme (ideaal voor nerveuse en geluidsgevoelige huisdieren) snoer tondeuse voor het volledig scheren van kleine en middelgrote honden met een goed onderhouden vacht. Ook is deze tondeuse geschikt voor detailwerk. Door de hoogwaardige techniek heeft de motor een lange levensduur. Het precisie geslepen edelstalen snijmes is in 5 stappen te versnellen. De kniplengte is te verstellen van 1-3 mm. Deze set bevat naast de tondeuse met snoer ook 2 opzet kammen, olie en een reinigingsborsteltje.

Moser Max 45

De Moser Max 45 Is een robuuste, sterke en luchtgekoelde snoer tondeuse voor het volledig scheren van grote honden en is geschikt voor alle rassen en vachten. De tondeuse heeft 2 snelheden (2400/3000 RPM). Het precisie geslepen snijmes heeft een vaste kniplengte van 1mm. Deze set bevat naast de tondeuse met snoer ook 2 opzetkammen 10- en 16mm, olie en een reinigingsborsteltje
(kat).