Plant van de maand februari

Plant van de maand

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 28 februari en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Cryptocoryne X willisii nevellii pot

Deze cryptocoryne heeft bruinkleurig bladeren en is geschikt voor aquaria met wat harder water. Met de juiste verlichting blijft deze crypto nevellii laag en kan deze worden gebruikt aan de voorkant van uw aquarium. De nevellii is geen snelle groeier en wordt ca 5-10 cm hoog

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

Micranthemum sp. monte carlo pot

Micranthemum ‘Monte Carlo’ heeft compacte, ronde en verse lichtgroene bladeren. De kruipende stengels zorgen voor een snel groeiend tapijt aan de voorkant van het aquarium. De plant vereist goede lichtomstandigheden, evenals CO2 toevoeging, om zich optimaal te ontwikkelen en compact te blijve

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €7,00

Echinodorus grisebachii bleherae pot

Echinodorus bleheri ook wel genoemd de Amazone Zwaardplant is niet veeleisend plant en wordt 20-50 cm hoog. Een voedzame bodem bevordert de groei, maar de plant moet op tijd gesnoeid worden om te voorkomen dat het te veel licht voor de onderliggende planten weg neemt. Echinodorus bleheri doet het altijd goed, zelfs in slecht verlichte aquaria. Het is een eenvoudige plant voor zowel beginners als de ervaren aquariaan.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €7,00

Chladoflora los (mosbol)

De Chladoflora aegagropila is een mossoort die zowel in koud als warm water te houden is.

De mos bol is gemakkelijk te houden en groeit onder vrijwel alle lichtomstandigheden. De mosbol kan gaan drijven omdat deze zuurstof produceert. Meestal gebeurt dit in aquaria met veel licht en toediening van Co2. Om dit te voorkomen binden we de bol vast met een dun draadje.

De bol laat zich ook gemakkelijk aan de onderzijde inkepen en over een tak schuiven en vervolgens vastbinden met een dun draadje.

Normaal €3,25 per stuk nu 3 voor €6,75

1-2-Grow en In-Vitro Aquariumplanten

1-2-Grow en In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50