Plant van de maand april

Plant van de april

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 april en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Aanbieding!

Hygrophila pinnatifida & mos onwood

Deze Hygrophila pinnatifida is een plant die langzaam groeit, maar die in het aquarium wel voor een zeer mooie afwisseling zorgt wat bladvorm en -kleur aangaat. Hij wordt tussen de 20 en 30 cm hoog en 15 tot 20 cm breed. Het is een steelplant, dus hij laat zich makkelijk vermeerderen door hem te stekken. De Hygrophila pinnatifida is een aanwinst voor het aquarium, want opvallen doet deze plant zeker.

Normaal €22,50 per stuk nu voor €14,50

Cryptocoryne crispatula var. Balansae

Cryptocoryne is een zeer decoratieve plant voor in het aquarium. De plant heeft niet veel licht nodig en past zich gemakkelijke aan verschillende waterwaardes aan. Zacht zuur water heeft de voorkeur en wordt 40-60cm hoog. De bodem moet het liefst luchtig zijn waardoor de plant zich makkelijk kan vermeerderen door middel van uitlopers aan de wortelstok.

Normaal €6,15 per stuk nu 2 voor €8,50

Cryptocoryne walkeri

De Cryptocoryne walkeri is door zijn rechtopgaande groei goed van de andere Cryptocoryne te onderscheiden en wordt 10-25cm hoog. De plant is zeer makkelijk te houden en vereist alleen een voedingsrijke bodem en een normale verlichting boven het aquarium.

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

Limnophila heterophylla pot (ambulia)

Ambulia, is een plant die in een aquarium het beste tot zijn recht komt als we hem aan de achterzijde van het aquarium plaatsen. De groeisnelheid van de Ambulia is zo hoog, dat hij wel 5 cm per dag kan groeien. Het is een van de mooiste stengelplanten die we in een aquarium kunnen plaatsen, want de Ambulia laat zich heel goed gebruiken om een mooi straatje van te maken.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

1-2-Grow en In-Vitro Aquariumplanten

1-2-Grow en In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50