Plant van de maand augustus

Plant van de maand augustus

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel
en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Bacopa caroliniana

Met zijn lengte van ongeveer 40 tot 50 cm is dit een plant die u het best aan de achterzijde of in het midden van het aquarium kunt plaatsen, waar u er een mooie groep van kunt maken. Deze plant is wat minder licht eisend.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Javavaren

Micro. pteropus latefolia is een hele leuke plant voor zowel een klein als een groot aquarium. Het is een plant die gemakkelijk groeit, zeker op hout en steen. Deze Javavaren stelt niet veel eisen aan het aquariumwater. De plant heeft niet al te veel licht nodig en een watertemperatuur tussen 20 en 30 graden is prima.

Normaal €6,15 per stuk nu voor 2 voor €8,50

De Cryptocoryne tropica

Deze crypto wordt in het aquarium bruin kleurig. Bij voldoende licht blijft hij laag. De beste plaats voor deze plant is in een mooie groep in het midden of op de voorgrond van uw aquarium. De plant is zeer makkelijk en vereist alleen een voedingsrijke bodem om zijn voedingsstoffen uit te halen.

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

Hygrophila angustifolia

Deze Cryptocoryne komt uit Zuid-Thailand waar het water heel hard kan zijn en daarom ook hier in ons water goed te houden is. Net als veel andere Cryptocorynes moet de plant eerst acclimatiseren voordat de groei serieus begint. Bladeren worden 20-60 cm lang en hebben matig tot normaal lcht nodig.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50