Plant van de maand augustus

Plant van de Augustus

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Bekijk mijn favorieten

Bacopa caroliniana

Het is een makkelijke groeier in het aquarium en het stelt niet al te veel eisen aan het water. Een PH-waarde tussen de 6 en 8 is prima. De verlichting van matig tot veel is wel belangrijk, hoe meer licht, hoe mooier de plant de compacte vorm behoudt. CO2-bemesting is wel aan te bevelen voor deze Bacopa, want met voldoende CO2 kan de Bacopa zelfs een lichtrode bladkleur krijgen.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Ambulia

De ambulia is een plant die in een aquarium het beste tot zijn recht komt als we hem aan de achterzijde van het aquarium plaatsen. De groeisnelheid van de Ambulia is zo hoog, dat hij wel 5 cm per dag kan groeien. Het is een van de mooiste stengelplanten die we in een aquarium kunnen plaatsen, want de Ambulia laat zich heel goed gebruiken om een mooi straatje van te maken.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Alternanthera rosaefolia

Dit is een plant die in het aquarium zeker niet mag ontbreken vanwege zijn opvallende kleur. Opvallen doet deze Alternanthera zeker en dit kunnen we versterken door hem naast of vóór een groep lichtgroene planten te plaatsen. Het is een steelplant die makkelijk gesnoeid kan worden aan de onderkant van de steel als hij te hoog word.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Ludwigia super red

Dit is een plantje die geschikt is voor de middenzone van het aquarium. Snoeien is eenvoudig, de stengels die te lang zijn kunt u aan de onderkant van de steel met een plantenschaar afknippen. De Lugwigia stelt niet veel eisen aan het aquariumwater en is dus best eenvoudig te houden. Het is een plant die goede verlichting nodig heeft, dit mag best veel zijn.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50