Plant van de maand december

Plant van de december

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 december en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Ludwigia mini super red pot

Dit is een plantje die geschikt is voor de middenzone van het aquarium. Snoeien is eenvoudig, de stengels die te lang zijn kunt u aan de onderkant van de steel met een plantenschaar afknippen. De Lugwigia stelt niet veel eisen aan het aquariumwater en is dus best eenvoudig te houden. Het is een plant die goede verlichting nodig heeft, dit mag best veel zijn.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Anubias barteri var. nana pot

Een makkelijke plant die niet veel eisen stelt aan het aquariumwater, hij groeit bijna overal. Hard of zacht water en een lage of hoge PH-waarde. De verlichting voor deze Anubias kan matig tot weinig zijn. Het is een plant die ook op hout en steen groeit.

Normaal €6,45 per stuk nu 2 voor €9,50

Alternanthera rosaefolia pot

Dit is een plant die in het aquarium zeker met een sterke verlichting mooi rood kan worden. Opvallen doet deze Alternanthera zeker en dit kunnen we versterken door hem naast of vóór een groep lichtgroene planten te plaatsen. Het is een steelplant die makkelijk gesnoeid kan worden.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Limnophila heterophylla pot (ambulia)

Ambulia, is een plant die in een aquarium het beste tot zijn recht komt als we hem aan de achterzijde van het aquarium plaatsen. De groeisnelheid van de Ambulia is zo hoog, dat hij wel 5 cm per dag kan groeien. Het is een van de mooiste stengelplanten die we in een aquarium kunnen plaatsen, want de Ambulia laat zich heel goed gebruiken om een mooi straatje van te maken.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Echinodorus grisebachii bleherae pot

Deze Amazone zwaardplant komt uit Zuid-Amerika en wordt 20-50 cm hoog. De Echinodorus bleheri doet het zelfs goed in slecht verlichte aquaria en groeit naar het licht. Het is een makkelijke plant voor zowel beginners als de meer ervaren aquarianen.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Nomaphila siamensis `angustifolia` pot

Deze aquariumplant heeft voldoende licht nodig en is geschikt voor het midden of de achtergrond in uw aquarium. Makkelijk om te snoeien en daarom makkelijk om er een straatje van te maken. De licht groene kleur is een mooi contrast tussen de donkere aquariumplanten.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50