Plant van de maand februari

Plant van de februari

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel
en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 29 februari en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Alternanthera rosanervig

Dit is een plant die in het aquarium zeker met een sterke verlichting mooi rood kan worden. Opvallen doet deze Alternanthera zeker en dit kunnen we versterken door hem naast of vóór een groep lichtgroene planten te plaatsen. Het is een steelplant die makkelijk gesnoeid kan worden.

Normaal €5,45 per stuk nu 2 voor €7,50

Eleocharis acicularis

In het Nederlands noemen we deze plant dwerg naaldgras. Het is een voorgrondplant die nog niet zo lang in de handel is. Het is zeker een aanrader om deze voor in het aquarium te plaatsen. Naaldgras kan in hoogte variëren van 3 tot 7 cm. Deze plant komt in tropische gebieden voor, verspreid over de hele wereld.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Nesaea pedicellata gold

Deze valt op door zijn goudgroene bladeren en rode tot roze stengels. De plant doet het erg goed, in voedingsrijk water en substraat in de bodem. Golden Nesaea groeit tot een hoogte die geschikt is voor het midden en de achtergrond van het aquarium.

Normaal €5,95 per stuk nu 2 voor €8,50

Lilaeopsis novea-zealandia

Ideale voorgrondplant die een veldje vormt van heldergroene, smalle, rechtopstaande blaadjes. Een klein langzaam groeiende plant, die het in hard als zacht water goed doet. Meer licht bevordert de groei wel.

Normaal €3,65 per stuk nu 2 voor €4,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50