Plant van de maand januari

Plant van de januari

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 januari en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Lobelia cardinalis

Het is een plant die bij uitstek geschikt is voor de voorgrond en de middenzone en die zich ook gemakkelijk laat stekken. Als we hem snoeien en de onderstam in de bodem laten zitten, loopt deze weer uit met een aantal nieuwe stekken. Deze plant kan nooit teveel licht hebben, als we hem te weinig licht geven dan is dat direct aan de groei te zien

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Hemianthus callitrichoides

Dit is een van de kleinst blijvende aquariumplanten. Geplant in kleine groepjes met een paar centimeter tussen ruimte, verspreid het zich snel over de bodem. Bij voldoende licht en CO2 zal het plantje laag bij de bodem blijven.

Normaal €4,35 per stuk nu 2 voor €6,-

Vallisneria spiralis

Dit is een van de bekendste en opvallendste aquariumplanten. Met zijn lange stengels kan hij het hele aquarium doorgroeien. Een decoratieve aanwinst in het aquarium. Vallisneria dient wel gesnoeid te worden om zijn kracht en schoonheid behouden.

Normaal €2,95 per stuk nu 2 voor €4,-

Helanthium bolovivianum Magdalenensis

Deze dwergamazone zwaardplant is afkomstig uit Zuid-Amerika en kan gebruikt worden als voorgrondplant in ieder aquaria. De plant groeit goed en kan tot 10 cm hoog worden. Een sterke belichting zorgt vaak voor een betere groei. De bodem moet voedingsrijk zijn en het is aan te raden de plant met ijzer bij de wortels te bemesten.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50