Plant van de maand juli

Plant van de juli

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 juli en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Ambulia

De ambulia is een plant die in een aquarium het beste tot zijn recht komt als we hem aan de achterzijde van het aquarium plaatsen. De groeisnelheid van de Ambulia is zo hoog, dat hij wel 5 cm per dag kan groeien. Het is een van de mooiste stengelplanten die we in een aquarium kunnen plaatsen, want de Ambulia laat zich heel goed gebruiken om een mooi straatje van te maken

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Hydrocotyle leucocephala

De Hydrocotyle leucocephala is een bijzonder fraaie lichtgroene plant, die met zijn ietwat gegolfde ronde bladeren, met een doorsnede van ongeveer 4 cm, tot de blikvangers van het plantenbestand in het aquarium gerekend mag worden. De watersamenstelling maakt eigenlijk niet zo veel uit, of het water nu hard of zacht is en de PH-waarde hoog of laag.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Eleocharis

In het Nederlands noemen we deze plant dwerg naaldgras. Het is een voorgrondplant die nog niet zo lang in de handel is. Het is zeker een aanrader om deze voor in het aquarium te plaatsen. Naaldgras kan in hoogte variëren van 3 tot 7 cm. Deze plant komt in tropische gebieden voor, verspreid over de hele wereld..

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Crypto walkeri

De Cryptocoryne walkeri is door zijn rechtopgaande groei goed van de andere Cryptocoryne te onderscheiden en wordt 10-25cm hoog. De plant is zeer makkelijk te houden en vereist alleen een voedingsrijke bodem en een normale verlichting boven het aquarium.

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50