Plant van de maand juni

Plant van de juni

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 juni en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Cryptocoryne nevellii

Deze cryptocoryne heeft bruinkleurig bladeren en is geschikt voor aquaria met wat harder water. Met de juiste verlichting blijft deze crypto nevellii laag en kan deze worden gebruikt aan de voorkant van uw aquarium. De nevellii is geen snelle groeier en wordt ca 5-10 cm hoog.

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

Leidseplantje

Een fraai aquariumplantje met licht groene bladeren welke makkelijk te houden is in uw aquarium. U kunt deze plant laag houden en voor in het aquarium plaatsen en wordt 10-20cm hoog. Het is een plant die gemakkelijk te stekken is. Het Leidse plantje vermeerdert zichzelf ook, door middel van een wortelstok.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Hygrophila corymbosa

Deze Hygrophila is een plant die langzaam groeit, maar die in het aquarium wel voor een zeer mooie afwisseling zorgt wat bladvorm en -kleur aangaat. Hij wordt tussen de 20 en 30 cm hoog en 15 tot 20 cm breed. De Hygrophila corymbosa is een aanwinst voor het aquarium, want opvallen doet deze plant zeker.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Javavaren

Micro. pteropus latefolia is een hele leuke plant voor zowel een klein als een groot aquarium. Het is een plant die gemakkelijk groeit, zeker op hout en steen. Deze Javavaren stelt niet veel eisen aan het aquariumwater. De plant heeft niet al te veel licht nodig en een watertemperatuur tussen 20 en 30 graden is prima.

Normaal €6,15 per stuk nu 2 voor €8,50

1-2-Grow en In-Vitro Aquariumplanten

1-2-Grow en In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50