Plant van de maand maart

Plant van de maand

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 maart en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Anubias barteri var. nana pot

Een makkelijke plant die niet veel eisen stelt aan het aquariumwater, hij groeit bijna overal. Hard of zacht water en een lage of hoge PH-waarde. De verlichting voor deze Anubias kan matig tot weinig zijn. Het is een plant die ook op hout en steen groeit.

Normaal €6,45 per stuk nu 2 voor €9,50

Bacopa caroliniana pot

Het is een makkelijke groeier in het aquarium en het stelt niet al te veel eisen aan het water. Een PH-waarde tussen de 6 en 8 is prima. De verlichting van matig tot veel is wel belangrijk, hoe meer licht, hoe mooier de plant de compacte vorm behoudt. CO2-bemesting is wel aan te bevelen voor deze Bacopa, want met voldoende CO2 kan de Bacopa zelfs een lichtrode bladkleur krijgen.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Alternanthera reineckii mini

Dit is een plant die in het aquarium zeker niet mag ontbreken vanwege zijn opvallende kleur. Opvallen doet deze Alternanthera zeker en dit kunnen we versterken door hem naast of vóór een groep lichtgroene planten te plaatsen. Het is een steelplant die makkelijk gesnoeid kan worden aan de onderkant van de steel als hij te hoog word

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Eleocharis acicularis pot (naaldgras)

In het Nederlands noemen we deze plant dwerg naaldgras. Het is een voorgrond plant die nog niet zo lang in de handel is. Het is zeker een aanrader om deze voor in het aquarium te plaatsen. Naaldgras kan in hoogte variëren van 3 tot 7 cm. Deze plant komt in tropische gebieden voor, verspreid over de hele wereld.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

1-2-Grow en In-Vitro Aquariumplanten

1-2-Grow en In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50