Plant van de maand mei

Plant van de mei

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 mei en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Rotala rotundifolia orange juice

Rotala rotundifolia Orange Juice  is net als Rotala rotundifolia een stengelplant die uitermate geschikt is voor het aquarium/aquascaping.  De bovenwatercultuur  heeft afgeronde groene bladeren. In het aquarium verandert de bladvorm in een lange, smalle vorm. Afhankelijk van de hoeveelheid licht worden de bladeren in het aquarium  Orange van kleur. Deze plant wordt ca 40cm hoog.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Echinodorus magdalenensis pot (dwerg amazone)

Deze dwergamazone zwaardplant is afkomstig uit Zuid-Amerika en kan gebruikt worden als voorgrondplant in ieder aquaria. De plant groeit goed en kan tot 10 cm hoog worden. Een sterke belichting zorgt vaak voor een betere groei. De bodem moet voedingsrijk zijn en het is aan te raden de plant met ijzer bij de wortels te bemesten.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Echinodorus grisebachii bleherae pot

Deze Amazone zwaardplant komt uit Zuid-Amerika en wordt 20-50 cm hoog. De Echinodorus bleheri doet het zelfs goed in slecht verlichte aquaria en groeit naar het licht. Het is een makkelijke plant voor zowel beginners als de meer ervaren aquarianen.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Lobelia cardinalis mini pot

Deze plant is simpel om te houden en heeft kleine, ronde groene bladeren. U kunt de Lobelia cardinalis ‘Mini’ goed als middenbeplanting in het aquarium gebruiken en is makkelijk en regelmatig te snoeien en te herplanten zodat het makkelijk een mooie partij planten wordt

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

1-2-Grow en In-Vitro Aquariumplanten

1-2-Grow en In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50