Plant van de maand november

Plant van de november

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 november en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Eikenbladvaren – ceratopteris siliquosa pot

Krachtige, makkelijk groeiende varensoort met grasgroen zeer fijn blad.De plant maakt snel jonge planten op het blad en deze stekken kunnen ook als drijfplant op het wateroppervlak gebruikt worden.Deze plant met herkomst uit China wordt tot 60 cm hoog en groeit van nature goed op lichte plekken in het aquarium. De plant groeit het best bij temperaturen tussen 20 en 28 graden.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Bacopa caroliniana pot

Deze stengel plant heeft eivormige bladeren met een kleur varieert van lichtgroen tot dieper groen.De kleur is afhankelijk van de lichtintensiteit.Het is een makkelijke groeiende plant die niet te veel eisen stelt.Een mooie plant om in een wat grotere groep achter in het aquarium te planten.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Cryptocoryne Becketti pot

Cryptocoryne  beckettii is de kleinere ondersoort  die bladeren heeft die 10-15 cm lang worden. De bladeren worden donker olijf-bruin en violette kleurig aan de onderkant. Net als bij veel andere Cryptocorynen hangt de kleur en vorm af van de verlichting en de voeding in het aquarium. Als u deze crypto bijmest met een goede ijzermest groeit en kleurt hij prachtig.

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

Saururus cernuus pot

Saururus cernuus beter bekend als “Leidse plantje” wordt veel gebruikt in onze aquaria en is een makkelijke groeier.Het is een fraai licht groen gekleurd plantje en kan makkelijk klein gehouden worden.Vaak wordt dit plantje gebruikt om een straatje te maken. Er wordt dan een grote groep van plantjes bij elkaar gezet, oplopend van laag naar hoog.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50