Plant van de maand oktober

Plant van de oktober

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 oktober en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Cryptocoryne X willisii nevellii pot

Deze cryptocoryne heeft bruinkleurig bladeren en is geschikt voor aquaria met wat harder water. Met de juiste verlichting blijft deze crypto nevellii laag en kan deze worden gebruikt aan de voorkant van uw aquarium. De nevellii is geen snelle groeier en wordt ca 5-10 cm hoog

Normaal €5,40 per stuk nu 2 voor €7,50

Omaphila siamensis `angustifolia` pot

Deze aquariumplant heeft voldoende licht nodig en is geschikt voor het midden of de achtergrond in uw aquarium. Makkelijk om te snoeien en daarom makkelijk om er een straatje van te maken. De licht groene kleur is een mooi contrast tussen de donkere aquariumplanten

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €6,00

Alternanthera SP. Rosanervig

De Alternanthera is geschikt voor het planten in het middelste gedeelte van het aquarium en kan zelfs in het voorste gedeelte van het aquarium geplant worden als deze regelmatig gesnoeid wordt. Zoals voor alle Alternanthera geldt, goede verlichting, plantbemesting en CO2 om de groei te bevorderen.

Normaal €8,50 per stuk nu 2 voor €11,50

Lobelia cardinalis mini

Deze plant is simpel om te houden en heeft kleine, ronde groene bladeren. U kunt de Lobelia cardinalis ‘Mini’ goed als middenbeplanting in het aquarium gebruiken en is makkelijk en regelmatig te snoeien en te herplanten zodat het makkelijk een mooie partij planten wordt.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50