Plant van de maand oktober

Plant van de maand oktober

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel
en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 oktober en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Pogostemon erectus

Dit plantje is nog niet zo heel lang in de aquariumhandel te koop. De lengte die deze plant kan bereiken is 40 cm, maar het laat zich ook heel gemakkelijk kort houden. De pogostemon is een plant die veel licht nodig heeft. Het is leuke plant die niet erg snel groeit en ook niet al te veel eisen stelt aan het water

Normaal €6,95 per stuk nu voor €4,75

Cryptocoryne parva

Dit is een van de kleinste van de Cryptocoryne soorten. De bladeren zijn frisgroen van kleur met een lengte van 3-6cm. Deze plant is geschikt als voorgrondplant en zeker geschikt voor in Nano aquaria. De Cryptocoryne Parva groeit erg traag.

Normaal €5,40 per stuk nu voor €3,75

Microsorum pteropus windelov

Langzaam groeiende, maar probleemloze en geliefde varen. Groeit in zacht of hard water, in goed of matig belichte aquaria. De plant is zeer geschikt om op decoratiemateriaal zoals steen, kurkschors en hout te plaatsen.

Normaal €8,95 per stuk nu voor €6,25

Hygrophila polysperma

Hollandse naam Belgisch groen. Deze Hygrophila is een snel groeiende plant die veel licht nodig heeft, maar die in het aquarium wel voor een zeer mooie afwisseling zorgt wat bladvorm en -kleur aangaat. Hij wordt tussen de 25 en 30 cm hoog en 15 tot 20 cm breed. De Hygrophila polysperma is een aanwinst voor het aquarium, want opvallen doet deze plant zeker.

Normaal €3,60 per stuk nu voor €2,25

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €7,95 per stuk nu 3 voor €22,95