Plant van de maand september

Plant van de maand september

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel
en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 september en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelwagentje

Hygrophila pinnatifida

Deze Hygrophila pinnatifida is een plant die langzaam groeit, maar die in het aquarium wel voor een zeer mooie afwisseling zorgt wat bladvorm en -kleur aangaat. Hij wordt tussen de 20 en 30 cm hoog en 15 tot 20 cm breed. Het is een steelplant, dus hij laat zich makkelijk vermeerderen door hem te stekken. De Hygrophila pinnatifida is een aanwinst voor het aquarium, want opvallen doet deze plant zeker.

Normaal €5,75 per stuk nu 2 voor €8,-

Ludwigia super red

Dit is een plantje die geschikt is voor de middenzone van het aquarium. Snoeien is eenvoudig, de stengels die te lang zijn kunt u aan de onderkant van de steel met een plantenschaar afknippen. De Lugwigia stelt niet veel eisen aan het aquariumwater en is dus best eenvoudig te houden. Het is een plant die goede verlichting nodig heeft, dit mag best veel zijn.

Normaal €4,80 per stuk nu voor 2 voor €6,50

Micrantheum monte carlo

Deze is geschikt voor zowel een klein als groot aquarium, maar heeft wel voldoende licht nodig. Ook CO2 bemesting is aan te raden voor een gezonde ontwikkeling. De stengels kunnen probleemloos worden gesnoeid en worden ca 5 cm hoog. Een mooie voorgrondplant die snel groeit.

Normaal €4,80 per stuk nu 2 voor €6,50

Rotala vietnam h’ra

Dit is een erg leuke contrast plant voor grootbladige planten. De plant heeft een voorkeur voor zacht water en voldoende CO2. Bij voldoende ijzer en bij veel licht kleuren de bovenste bladeren wat roder. Als de plant een maal goed groeit dan groeit hij snel en laat zich makkelijk in model snoeien.

Normaal €4,35 per stuk nu 2 voor €6,-

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €7,95 per stuk nu 3 voor €22,95