Plant van de maand september

Plant van de september

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel en nu ook online

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 september en/of zolang de voorraad strekt.

Elke dinsdag ontvangen wij onze voorraad aquariumplanten. Het kan zo zijn dat uw bestelling later wordt bezorgd dan normaal, in verband met de voorraad. 

Helanthium bolivianum magdalenensis

Deze dwergamazone zwaardplant is afkomstig uit Zuid-Amerika en kan gebruikt worden als voorgrondplant in ieder aquaria. De plant groeit goed en kan tot 10 cm hoog worden. Een sterke belichting zorgt vaak voor een betere groei. De bodem moet voedingsrijk zijn en het is aan te raden de plant met ijzer bij de wortels te bemesten.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Javavaren

Micro. pteropus latefolia is een hele leuke plant voor zowel een klein als een groot aquarium. Het is een plant die gemakkelijk groeit, zeker op hout en steen. Deze Javavaren stelt niet veel eisen aan het aquariumwater. De plant heeft niet al te veel licht nodig en een watertemperatuur tussen 20 en 30 graden is prima.

Normaal €6,15 per stuk nu 2 voor €8,50

Hygrophila corymbosa

Deze Hygrophila is een plant die langzaam groeit, maar die in het aquarium wel voor een zeer mooie afwisseling zorgt wat bladvorm en -kleur aangaat. Hij wordt tussen de 20 en 30 cm hoog en 15 tot 20 cm breed. De Hygrophila corymbosa is een aanwinst voor het aquarium, want opvallen doet deze plant zeker.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

Eleocharis

In het Nederlands noemen we deze plant dwerg naaldgras. Het is een voorgrondplant die nog niet zo lang in de handel is. Het is zeker een aanrader om deze voor in het aquarium te plaatsen. Naaldgras kan in hoogte variëren van 3 tot 7 cm. Deze plant komt in tropische gebieden voor, verspreid over de hele wereld.

Normaal €3,60 per stuk nu 2 voor €4,50

In-Vitro Aquariumplanten

In-Vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. Hieronder kunt u navigeren naar beide categorieën.

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €19,50