Plant van de maand

Plant van de maand

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 april 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

Echinodorus bleheri

Deze Amazone zwaardplant komt uit Zuid-Amerika en  wordt 20-50 cm hoog. De Echinodorus bleheri doet het zelfs goed in slecht verlichte aquaria en groeit naar het licht. Het is een makkelijke plant voor zowel beginners als de meer ervaren aquarianen.

Normaal €6,75 per stuk nu 2 voor €9,50

Bacopa amplexicaulis

Met zijn lengte van ongeveer 40 tot 50 cm is dit een plant die u het best aan de achterzijde of in het midden van het aquarium kunt  plaatsen,  waar u er een mooie groep van kunt maken. Deze  plant is  wat minder licht eisend.

Normaal €3,40 per stuk nu 2 voor €4,50

Alternanthera reineckii

Dit is een plant die in het aquarium zeker niet mag ontbreken vanwege zijn opvallende kleur. Opvallen doet deze Alternanthera zeker en dit kunnen we  versterken door hem naast of vóór een groep lichtgroene planten te plaatsen. Het is een steelplant die makkelijk gesnoeid kan worden aan de onderkant van de steel als hij te hoog wordt.

Normaal €4,65 per stuk nu 2 voor €6,50

Nasaea crassicaulis

De Nederlandse naam voor deze plant is Cognacplant. Dit is een prachtig kleurige plant die in een aquarium zeker niet mag ontbreken. De Cognacplant vormt een prachtig contrast met lichtgroene planten en kan ook prima achterin het aquarium geplant worden.

Normaal €5,75 per stuk nu 2 voor €8,50

1-2-Grow Aquariumplanten

1-2-Grow aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De 1-2-Grow planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. 1-2-Grow aquariumplanten komen bij onze leverancier Tropica vandaan

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €18,50