Plant van de maand

Plant van de maand

Elke maand weer nieuwe planten in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke planten uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 juni 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

Javavaren

Micro. pteropus latefolia is een hele leuke plant voor zowel een klein als een groot aquarium. Het is een plant die gemakkelijk groeit, zeker op hout en steen. Deze Javavaren stelt niet veel eisen aan het aquariumwater. De plant heeft niet al te veel licht nodig en een watertemperatuur tussen 20 en 30 graden is prima.

Normaal €5,95 per stuk nu 2 voor €8,50

Ambulia

Ambulia, is een plant die in een aquarium het beste tot zijn recht komt als we hem aan de achterzijde van het aquarium plaatsen. De groeisnelheid van de Ambulia is zo hoog, dat hij wel 5 cm per dag kan groeien. Het is een van de mooiste stengelplanten die we in een aquarium kunnen plaatsen, want de  Ambulia laat zich heel goed gebruiken om een mooi straatje van te maken.

Normaal €3,40 per stuk nu 2 voor €4,50

Samolus floribundus

Beter bekend als  sla plantje. Het sla plantje is een geschikte plant voor de voorgrond of als midden beplanting. De plant met zijn lichtgroene kleur is leuk te gebruiken naast een stuk hout of een wat hoger gelegen terras. De plant heeft veel licht nodig,  aan de bodem worden verder geen bijzondere eisen gesteld.

Normaal €3,40 per stuk nu 2 voor €4,50

Naaldgras

Eleocharis, in het Nederlands noemen we deze plant  dwerg naaldgras. Het is een voorgrondplant die nog niet zo lang in de handel is. Het is zeker een aanrader om deze voor  in het aquarium te plaatsen.  Naaldgras kan in hoogte variëren van 3 tot 7 cm. Deze plant komt in tropische gebieden voor,  verspreid over de hele wereld.

Normaal €3,40 per stuk nu 2 voor €4,50

1-2-Grow Aquariumplanten

1-2-Grow aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt. Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. Door deze geïsoleerde kweek methode kunnen er geen bacteriën en ongedierte zoals slakken bij de planten komen. De 1-2-Grow planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt en zijn 100% veilig. 1-2-Grow aquariumplanten komen bij onze leverancier Tropica vandaan

Normaal €6,95 per stuk nu 3 voor €18,50