Tips bij stress en vuurwerkangst bij uw huisdieren

Angst en Paniek bij vuurwerk

De jaarwisseling staat weer voor de deur, wat voor ons een feest is levert voor uw huisdier vaak stress op. Om stress te voorkomen zijn hier enkele tips samengesteld door Pet Remedy. Pet remedy is een van dé merken met kalmeringsmiddelen voor huisdieren. Vanaf heden hebben wij het assortiment van Pet Remedy bij ons in de winkel.

Tip 1 … in huis

Straal rust uit en verander uw gedrag niet om uw huisdier op zijn of haar gemak te stellen. De rust die je zelf uitstraalt zal een positief effect hebben op uw huisdier. Straf je huisdier niet wanneer hij of zij bang is. Geef uw huisdier de ruimte om zich terug te trekken.

Tip 2 … door vuurwerk

Laat uw huisdier op tijd en aangelijnd uit. Eerder op de avond zullen er minder knallen zijn dan later op de avond. Thuis kunt u de gordijnen sluiten, zodat uw huisdier niet schrikt van het vuurwerk. Laat het licht aan en zet de radio of tv aan. Dat maskeert prikkels.

Tip 3 … door omgeving

Is er veel visite? Heeft u net de kerstboom neergezet? Dit kan allemaal stress opleveren bij uw huisdier. Verplaats of verhuis de mand, het kussen of de kooi van uw huisdier naar een rustigere plek. De huisdieren die buiten leven kunt u naar binnen verplaatsen.

Assortiment Pet Remedy nu bij Heems in de winkel

Vanaf heden bieden wij ook de artikelen van Pet Remedy in ons winkelassortiment. Pet Remedy is een unieke combinatie van natuurlijke oliën. Het werkt kalmerend en direct. Het maakt uw huisdier op een eenvoudige manier meer ontspannen en ontvankelijker. Bent u enthousiast geworden? Wij verkopen de producten van Pet Remedy bij ons in de winkel aan de Havenstraat 49 in Heemstede. Tot ziens in onze winkel!