Vis van de maand april

Vis van de maand april

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 april en/of zolang de voorraad strekt.

Neon tetra (Paracheirodon innesi)

Neon tetra’s worden erg veel gehouden. Het zijn vreedzame vissen en dus uitermate geschikt voor een gezelschapsbak. De neon tetra is een scholenvis en het wordt daarom aangeraden om de vis met minimaal 5 exemplaren te houden. Hoe meer exemplaren, hoe meer de vissen zich als school zullen gedragen.

Normaal €1,45 per stuk nu 10 voor €10,00

Black Molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de Black molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten, want daar zijn ze zeer bekwaam in. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is kortom een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat.

Poecilia latipinna

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,00

Barbus pentazona

Streepbarbeel (Barbus pentazona)

De Nederlandse naam voor dit leuke visje is Vijfstreepbarbeel. De herkomst van de Vijfstreepbarbeel is Azië. Deze barbeel houdt zich in het aquarium op in de onderste waterlaag, waarbij hij het liefst tussen de planten doorzwemt. Af en toe is hij actief aan de voorzijde van het aquarium boven een open stuk bodembedekking. Zo kunt u dan van de schoonheid van de Vijfstreepbarbeel genieten, want dat is het zeker.

Normaal €3,15 per stuk nu 3 voor €6,00

Antennebaarsje (Mikrogeophagus ramirezi)

Een van de meest geliefde soorten die in het aquarium gehouden wordt, de Mikrogeophagus ramirezi of in het nederlands antennebaarsje. Dit visje is een lust voor het oog en vertoont een zeer interessant gedrag . Een koppel is prima te houden in een gezelschapsaquarium. Behuizing d.m.v een kokosnoot of grot is aan te raden.

Papiliochromis ramirezi

Normaal €6,95 per stuk nu 2 voor €9,50