Vis van de maand augustus

Vis van de maand augustus

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus en/of zolang de voorraad strekt.

Mollievelifera balloon

Er zijn verschillende soorten Molly’s. Het verschil zit vooral in het uiterlijk. Deze Balloon Molly is een kweekvormen van de Black Molly en heeft ook dezelfde eigenschappen. Makkelijk te houden, en nuttig werk in het aquarium doet door wat algen te eten.

Normaal €4,25 per stuk nu 3 voor €9,-

Zwaarddrager kohaku

Zijn naam dankt deze vis aan zijn mooie kleuren. Alleen het mannetje heeft een zwaard. Het gedrag van de zwaarddrager in het aquarium is vreedzaam en probleemloos tegenover andere aquariumbewoners. Zwaarddragers houden zich op in alle waterlagen en zijn actieve zwemmers.

Normaal 4,75 per stuk nu 3 voor €9,75

Rode rio

De Hyphessobrycon flammeus of Rode Rio is een van de mooist gekleurde tetra’s uit Zuid aquarium Amerika. Het is een echt scholenvisje en bevindt zich dan ook in de middelste laag van het aquarium. Makkelijk houden in ieder aquarium.

Normaal €3,25 per stuk nu 5 voor €10,-

Corydoras aeneus

De Corydoras aeneus is een van de gemakkelijkst te houden Corydoras soorten. Ze zijn redelijk goed bestand tegen uiteenlopende waterwaardes. Net als de meeste andere corydoras soorten zijn ze het beste te houden in groepen. Het zijn actieve visjes die de hele dag door grondelen over de bodem op zoek naar voedsel. Ze voelen zich het beste op hun gemak in een goed beplant aquarium.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €6,75