Vis van de maand augustus

Vis van de maand augustus

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus en/of zolang de voorraad strekt.

Neon tetra (Paracheirodon innesi)

Neon tetra’s worden erg veel gehouden. Het zijn vreedzame vissen en dus uitermate geschikt voor een gezelschapsbak. De neon tetra is een scholenvis en het wordt daarom aangeraden om de vis met minimaal 5 exemplaren te houden. Hoe meer exemplaren, hoe meer de vissen zich als school zullen gedragen.

Normaal €1,45 per stuk nu 10 voor €10,-

Zwarte neon

Een echte scholenvis die het beste met minimaal 5 stuks worden gehouden. In een grotere school voelen ze zich beter op hun gemak. Zwarte neons zijn vrij actief en houden zich meestal op in de middelste waterlaag. Zeer vreedzaam visje welke goed bij andere tropische vissen past.

Normaal €1,75 per stuk nu 5 voor €6,25

Hyphessobrycon callistus

Rode minor

Hyphessobrycon callistus. Zoals de Nederlandse naam al zegt is dit groepsvisje grotendeels rood van kleur met een zwarte streep. Met een maximum lengte van 5 cm blijft dit visje redelijk klein. Ideaal voor aquaria vanaf 60 cm. In de natuur leven ze voornamelijk in langzaam stromend water.

Normaal €2,95 per stuk nu 5 voor €10,00

Siamese algeneter

De Siamese algeneter eet zeer veel algen waaronder baardalg, puntalg en draadalg daarnaast eet hij ook alle voedselresten van de bodem af. Het is een vrij makkelijke vis om als beginner te houden. Ze zijn beter af zijn in een klein groepje. Ze worden tussen de 15 en 25 cm lang en leven makkelijk 10 jaar

Normaal €4,25 per stuk nu 2 voor €6,00