Vis van de maand augustus

De vis van de maand

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

Kardinaaltetra

Cheirodon axelrodi, het meest verkochte aquariumvisje  ter wereld is de  kardinaaltetra. Het is een visje die 5 cm groot kan worden en afkomstig is uit Zuid Amerika.  Het zijn vreedzame visjes die het best in een schooltje van minimaal 7 stuks gehouden kunnen worden.  Hoe groter de school, hoe beter ze tot hun recht komen in het aquarium.

.

Normaal €1,95 per stuk nu 10 voor €12,50

Discusvissen

Onze STENDKER discusvissen zijn eenvoudig te houden. Onze discusvissen kunnen tot 15 jaar oud worden, een grootte van 21 centimeter bereiken en worden als paartje of als groep  gehouden.

Deze maand op alle discusvissen 20% korting

Roodneuszalm

De roodkopzalm is een vreedzaam visje dat makkelijk bij andere vissen gehouden kan worden  in een aquarium en een behoorlijke leeftijd kan behalen. Een jaar of 10 is zeker geen uitzondering. Het is een vis die u het beste kunt houden in een groepje van minimaal 5 stuks of meer.

Normaal €3.25 per stuk nu 5 voor €10.00

Koraal Platy

Dit is een populaire tropische vissensoort. Hij behoort tot de familie van de Poeciliidae en is daarom een levenbarende soort. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan bij alle andere soorten van dezelfde waterkwaliteit worden gehouden. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, maar meestal in de bovenste.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €6,00