Vis van de maand december

Vis van de maand december

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 december en/of zolang de voorraad strekt.

Symphysodon Aequifasciatus – Briljant turquoise

De discusvis is voor een aquariumliefhebber een echte uitdaging om te houden. Het is wel zo dat ze het best gehouden kunnen worden in aquarium met ruime afmetingen, want klein blijven de discusvissen zeker niet. De grootte die ze kunnen bereiken is wel 20 cm, dat is bijna net zo groot als een ontbijtbordje.

Normaal €22,50 per stuk nu 3 voor €49,50

Cheirodon axelrodi – Kardinaaltetra

Cheirodon axelrodi, het meest verkochte aquariumvisje ter wereld, de kardinaaltetra. Het is een visje die 5 cm groot kan worden en afkomstig is uit Zuid Amerika. Het zijn vreedzame visjes die het best in een schooltje van minimaal 7 stuks gehouden kunnen worden. Hoe groter de school, hoe beter ze tot hun recht komen in het aquarium

Kardinaaltetra

Normaal €1,95 per stuk nu 10 voor €10,-

Dalmatiër molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat.

Normaal €3,75 per stuk nu 3 voor €7,50

Goud dwerg gourami – Colisa chuna gold

Deze kleine (3-4cm) maar zeer fraai gekleurde goerami is goed in een rustig aquarium te houden. Het aquarium kan ingericht worden met veel planten. Drijfplanten worden door deze labyrintvissen op prijs gesteld. Ze bevinden zich voornamelijk in de bovenste en middenlaag van het aquarium.

Normaal €3,95 per stuk nu 2 voor €5,50

Zebradanio

Zebrabarbeel – Brachydanio rerio

De Brachydanio rerio is een actieve scholenvis, die ook zeer geschikt is voor beginnende aquarianen. De Zebrabarbeel is vreedzaam ingesteld en daarom uitermate geschikt voor een gezelschapsaquarium en zwemt vooral in de middel- en bovenste waterlagen.

Normaal €1,80 per stuk nu 5 voor €5,-

Kegelvlekbarbeel – Rasbora heteromorpha

De Rasbora hetermorpha is een levendige, vreedzame scholenvis die uitermate geschikt is voor een gezelschapsaquarium van minimaal 60 centimeter. Ze moeten met 5 tot 10 stuks gehouden worden, dan voelt de vis zich het meest prettig. Het aquarium moet dicht beplant zijn zodat er voldoende schuilmogelijkheden zijn.

Siamese kegelvlekbarbeel

Normaal €2,70 per stuk nu 5 voor €9,50