Vis van de maand februari

Vis van de maand Februari

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 29 februari en/of zolang de voorraad strekt.

Chinese danio

De Chinese danio is een populair visje bij de beginnende aquarianen. Ze hebben behoefte aan veel vrije zwemruimte en een donkere bodem, waardoor ze beter op kleur komen. Zorg voor veel planten aan de achterkant. Zeer vreedzame en actieve vis.

Normaal €3,25 per stuk nu 5 voor €10,00

Platy Koraal

Deze vissen zijn heel makkelijk te houden en doen het goed bij heel veel andere vissoorten. De beste watertemperatuur is rond de 24°C tot 27 graden. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan in ieder aquarium gehouden worden.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,-

Papiliochromis ramirezi

Mikrogeophagus ramirezi

Een van de meest geliefde soorten die in het aquarium gehouden wordt, de Mikrogeophagus ramirezi of in het Nederlands antennebaarsje. Dit visje is een lust voor het oog en vertoont een zeer interessant gedrag . Een koppel is prima te houden in een gezelschapsaquarium. Behuizing d.m.v een kokosnoot of grot is aan te raden.

Normaal €6,95 per stuk nu 2 voor €9,50

Zwaarddrager rood

De Xipophorus helleri. De Nederlandse naam voor deze vis is zwaarddrager. Zijn naam dankt deze vis aan zijn mooie zwaard aan het einde van zijn staart. Alleen het mannetje heeft een zwaard. Het gedrag van de zwaarddrager in het aquarium is vreedzaam en probleemloos tegenover andere aquariumbewoners. Zwaarddragers houden zich op in alle waterlagen en zijn actieve zwemmers.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,-