Vis van de maand januari

Vis van de maand januari

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 januari en/of zolang de voorraad strekt.

Corydoras paleatus – Pantsermeerval

De Corydoras paleatus is een van de gemakkelijkst te houden Corydoras soorten. Ze zijn redelijk goed bestand tegen uiteenlopende waterwaardes. Net als de meeste andere corydoras soorten zijn  ze het beste te houden in groepen. Het zijn actieve visjes die de hele dag door grondelen over de bodem op zoek naar voedsel. Ze voelen zich het beste op hun gemak in een goed beplant aquarium.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €6,75

Black molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de Black molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten, want daar zijn ze zeer bekwaam in. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is kortom een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat

Poecilia latipinna

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,-

Brachydanio frankei

Parel danio – Brachydanio frankei

De Brachydanio frankei is een actieve scholenvis, die ook zeer geschikt is voor beginnende aquarianen. De Pareldanio is vreedzaam ingesteld en daarom uitermate geschikt voor een gezelschapsaquarium en zwemt vooral in de middel- en bovenste waterlagen.

Normaal €1,80 per stuk nu 5 voor €6,50

Marigold Platy’s

Deze vissen zijn heel makkelijk te houden en doen het goed bij heel veel andere vissoorten. De beste watertemperatuur is rond de 24°C tot 27 graden. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan in ieder aquarium gehouden worden.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,-