Vis van de maand juli

Vis van de maand juli

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 juli en/of zolang de voorraad strekt.

Kardinaaltetra

Kardinaaltetra

Cheirodon axelrodi, het meest verkochte aquariumvisje ter wereld, de kardinaaltetra. Het is een visje die 5 cm groot kan worden en afkomstig is uit Zuid Amerika. Het zijn vreedzame visjes die het best in een schooltje van minimaal 7 stuks gehouden kunnen worden. Hoe groter de school, hoe beter ze tot hun recht komen in het aquarium.

Normaal €1,95 per stuk nu 10 voor €12,50

Dalmatiër molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat.

Normaal €3,75 per stuk nu 3 voor €7,50

Sumatraan

De sumatraan is een zeer levendige scholenvis die graag rondzwemt. Deze kleurige vissen zijn makkelijk te houden in ieder aquarium en stellen weinig eisen aan het aquariumwater. Houdt ze niet met labyrintvissen, maanvissen of andere vissen die lange vinnen of voelsprieten hebben.

Normaal €2,95 per stuk nu 5 voor €10,00

Sherrybarbeel

Capoeta titteya, in het Nederlands , Sherry Barbeel, is een fraai gekleurde kleine karperachtige. De mannen hebben veel meer kleur dan de vrouwtjes. Ondanks dat het niet echt een echte scholenvis is moet hij wel met minimaal 5 soortgenoten gehouden worden in combinatie met andere rustige vissen. Ze zwemmen in de onderste en middelste waterlagen.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,00