Vis van de maand juni

Vis van de maand juni

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 juni en/of zolang de voorraad strekt.

Koraalplaatje (Platy koraal)

Dit is een populaire tropische vissensoort. Hij behoort tot de familie van de Poeciliidae en is daarom een levenbarende soort. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan bij alle andere soorten van dezelfde waterkwaliteit worden gehouden. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, maar meestal in de bovenste.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,00

Roodkopzalm (Hemigrammus bleheri)

De roodkopzalm is een vreedzaam visje dat makkelijk bij andere vissen gehouden kan worden in een aquarium en een behoorlijke leeftijd kan behalen. Een jaar of 10 is zeker geen uitzondering. Het is een vis die u het beste kunt houden in een groepje van minimaal 5 stuks of meer.

Normaal €3,25 per stuk nu 5 voor €10,00

Chinese danio (Tanichthys albonubes)

De Chinese danio is een populair visje bij de beginnende aquarianen. Ze hebben behoefte aan veel vrije zwemruimte en een donkere bodem, waardoor ze beter op kleur komen. Zorg voor veel planten aan de achterkant. Zeer vreedzame en actieve scholenvis die het beste met minimaal 5 vissen gehouden kunnen worden.

Normaal €1,50 per stuk nu 5 voor €5,00

Pantsermeerval (Corydoras aeneus albino)

De Corydoras aeneus is een van de gemakkelijkst te houden Corydoras soorten. Ze zijn redelijk goed bestand tegen uiteenlopende waterwaardes. Net als de meeste andere corydoras soorten zijn ze het beste te houden in groepen. Het zijn actieve visjes die de hele dag door grondelen over de bodem op zoek naar voedsel. Ze voelen zich het beste op hun gemak in een goed beplant aquarium.

Planten

Normaal €3,50 per stuk nu 3 voor €7,50