Vis van de maand maart

Vis van de maand

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 maart en/of zolang de voorraad strekt.

Vuurneon (Hemigrammus Erythrozonus)

De vuurneon is een scholenvisje welke ideaal te houden is samen met andere kleine vissen. De vuurneon is een rustig een vreedzaam scholenvisje. Zorg dat je ze houdt in een school van minimaal 5 stuks, dan voelen ze zich het fijnst. Bij een donkere bodembedekking komt de rode kleur nog beter tot uiting.

Normaal €1,90 per stuk nu 5 voor €6,25

Stervlekzalm (Pristella Maxillaris)

Dit zilverkleurig en ruitvormig visje komt uit de familie van de karperzalmen heeft opvallende mooie citroen gele vinnen met een wit uiteinde. Deze vissen leven het liefst in een schooltje en in een goed beplant aquarium en zwemt tussen de bodem en de middelste waterlaag. De hardheid en de zuurgraad van het water zijn van minder belang bij deze vissen.

Normaal €1,95 per stuk nu 5 voor €6,00

Guppy (Poecilia Reticulata) gemixt

De “gup” is wereldwijd het meest populaire aquariumvisje. De mannetjes worden gemiddeld 4 en de vrouwtjes 6 cm lang. De meeste guppy’s leven 2 à 3 jaar. De guppy kent veel variatie in kleur en vinvorm. Lokale populaties van de guppy hebben vaak een eigen uiterlijk ontwikkeld.

Normaal €3,25 per stuk nu 3 voor €6,00

Sherrybarbeel (Capoeta titteya)

De sherrybarbeel is een fraai gekleurde kleine karperachtige. De mannen hebben veel meer kleur dan de vrouwtjes. Ondanks dat het niet echt een echte scholenvis is moet hij wel met minimaal 5 soortgenoten gehouden worden in combinatie met andere rustige vissen. Ze zwemmen in de onderste en middelste waterlagen.

Normaal €2,95 per stuk nu 5 voor €10,00