Vis van de maand mei

Vis van de maand mei

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 mei en/of zolang de voorraad strekt.

Pantsermeerval (Corydoras paleatusi)

De Corydoras paleatus is een van de gemakkelijkst te houden Corydoras soorten. Ze zijn redelijk goed bestand tegen uiteenlopende waterwaardes. Net als de meeste andere corydoras soorten zijn ze het beste te houden in groepen. Het zijn actieve visjes die de hele dag door grondelen over de bodem op zoek naar voedsel. Ze voelen zich het beste op hun gemak in een goed beplant aquarium.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €6,75

Glowlight danio (Danio choprae)

Deze Danio choprae is een visje dat nog niet zo lang te koop is voor de aquariumliefhebber. De grootte van deze danio is, als hij volwassen is, 3 cm. Het is een echte scholenvis dus een groep van 5 stuks is wel minimaal in een aquarium. Het is ook een typische oppervlaktezwemmer. Deze zilveren Danio heeft een mooie oranje streep langs zijn flanken, en deze oranje strepen en het geel in de vinnen en staartvin maken hem echt een lust voor het oog

Normaal €3,25 per stuk nu 5 voor €10,00

Zwarte neon

Een echte scholenvis die het beste met minimaal 5 stuks worden gehouden. In een grotere school voelen ze zich beter op hun gemak. Zwarte neons zijn vrij actief en houden zich meestal op in de middelste waterlaag. Zeer vreedzaam visje welke goed bij andere tropische vissen past.

Normaal €1,75 per stuk nu 5 voor €6,25

Citroentetra (Hyphessobrycon pulchripinnis)

De citroentetra dankt zijn naam aan de felgele kleur in zijn vinnen. Hij is afkomstig uit Zuid-Amerika en leeft in het Amazonegebied. Het is een visje dat zowel in kleinere als in grote aquariums gehouden kan worden, met zijn lengte van maximaal 3 tot 4 cm wordt de citroentetra niet groot. Het is een echte scholenvis die u het beste kunt houden in een groepje van minimaal 5 stuks. Deze blijven dan bij elkaar zwemmen in een mooie school, leuk om te zien.

Normaal €2,75 per stuk nu 5 voor €7,50