Vis van de maand november

Vis van de maand november

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 november en/of zolang de voorraad strekt.

Platy – Xiphpoh maculatus koi

Deze vissen zijn heel makkelijk te houden en doen het goed bij heel veel andere vissoorten. De beste watertemperatuur is rond de 24°C tot 27 graden. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan in ieder aquarium gehouden worden.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,00

Roodkopzalm – Hemigrammus Bleheri

De roodkopzalm is een vreedzaam visje dat makkelijk bij andere vissen gehouden kan worden in een aquarium en een behoorlijke leeftijd kan behalen. Een jaar of 10 is zeker geen uitzondering. Het is een vis die u het beste kunt houden in een groepje van minimaal 5 stuks of meer.

Normaal €3,25 per stuk nu 5 voor €10,-

Citroentetra – Hyphessobrycon pulchripinnis

Citroentetra’s worden maximaal vijf centimeter lang en hebben een semi transparant lichaam. Op de rug heeft hij een geel-bruine kleur wat naar beneden toe overgaat in een zacht citroen geel. Doordat ze niet zo heel groot worden zijn ze zeer geschikt voor een wat kleiner aquarium. Het zijn echter wel scholenvisjes die met minimaal 5 a 6 soortgenoten moeten worden gehouden.

Normaal €2,75 per stuk nu 5 voor €7,50

Rode minor – Hyphessobrycon Callistus

Hyphessobrycon callistus. Zoals de Nederlandse naam al zegt is dit groepsvisje grotendeels rood van kleur met een zwarte streep. Met een maximum lengte van 5 cm blijft dit visje redelijk klein. Ideaal voor aquaria vanaf 60 cm. In de natuur leven ze voornamelijk in langzaam stromend water.

Normaal €2,95 per stuk nu 5 voor €10,-