Vis van de maand oktober

Vis van de maand oktober

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 oktober en/of zolang de voorraad strekt.

Red rilly garnaal

Deze rode garnalen zijn goed houdbare garnalen, die weinig eisen stellen aan de watersamenstelling. Het zijn algeneters en opruimers van afgestorven plantaardig materiaal. Maar ze eten ook droog garnalenvoer en diepvries voer. In groepjes van minimaal 5 stuks komen deze garnalen het beste tot hun recht en worden ze ca. 4 cm groot.

Normaal €5,50 per stuk nu voor €3,50

Zwaarddrager koi

De Xipophorus helleri koi. Zijn naam dankt deze vis aan zijn mooie zwaard aan het einde van zijn staart. Alleen het mannetje heeft een zwaard. Het gedrag van de zwaarddrager in het aquarium is vreedzaam en probleemloos tegenover andere aquariumbewoners. Zwaarddragers houden zich op in alle waterlagen en zijn actieve zwemmers.

Xipophorus helleri

Normaal 4,95 per stuk nu voor €3,50

Kardinaaltetra

Kardinaaltetra

Cheirodon axelrodi, het meest verkochte aquariumvisje ter wereld, de kardinaaltetra. Het is een visje die 5 cm groot kan worden en afkomstig is uit Zuid Amerika. Het zijn vreedzame visjes die het best in een schooltje van minimaal 7 stuks gehouden kunnen worden. Hoe groter de school, hoe beter ze tot hun recht komen in het aquarium.

Normaal €1,95 per stuk nu €1,25

Koraal plaatje wagtail

Deze vissen zijn heel makDit is een populaire tropische vissensoort. Hij behoort tot de familie van de Poeciliidae en is daarom een levenbarende soort. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan bij alle andere soorten van dezelfde waterkwaliteit worden gehouden. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, maar meestal in de bovenste.

Normaal €3,75 per stuk nu voor €2,65