Vis van de maand oktober

Vis van de maand oktober

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 31 oktober en/of zolang de voorraad strekt.

Papiliochromis ramirezi

Mikrogeophagus ramirezi (antennebaarsje)

Een van de meest geliefde soorten die in het aquarium gehouden, wordt de Mikrogeophagus ramirezi of in het Nederlands antennebaarsje genoemd. Dit visje is een lust voor het oog en vertoont een zeer interessant gedrag . Een koppel is prima te houden in een gezelschapsaquarium. Behuizing d.m.v een kokosnoot of grot is aan te raden.

Normaal €6,95 per stuk nu 2 voor €9,50

Platy koraal (plaatje)

Dit is een populaire tropische vissensoort. Hij behoort tot de familie van de Poeciliidae en is daarom een levenbarende soort. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan bij alle andere soorten van dezelfde waterkwaliteit worden gehouden. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, maar meestal in de bovenste.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,00

Hasemania marginata

Hasemania marginata (koperzalm)

De Hasemania marginata is een leuk en actief visje. Hij zwemt het liefst in een schooltje van minimaal 5 stuks.Het mannetje is mooier van kleur; donker koperkleurig met felle witte vintipjes. Het vrouwtje is lichter van kleur en heeft minder witte tipjes aan de vinnen. De Koperzalm wordt zeker niet groter dan 4 centimeter. Een leuke vis waar je in een klein en in een groot aquarium veel plezier aan kunt beleven. Het is dan een leuke vis om te houden.

Normaal €2,25 per stuk nu 5 voor €7,50

Xiphophorus maculatus victoria (plaatje)

Deze vissen zijn heel makkelijk te houden en doen het goed bij heel veel andere vissoorten. De beste watertemperatuur is rond de 24°C tot 27 graden. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan in ieder aquarium gehouden worden.

Normaal €2,25per stuk nu 3 voor €4,50