Vis van de maand september

Vis van de maand september

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 september en/of zolang de voorraad strekt.

Molly goud

Er zijn verschillende kleuren Molly’s. Het verschil zit vooral in het uiterlijk. Deze Gouden Molly (Poecilia Shenops gold) is een kweekvormen van de Black Molly en heeft ook dezelfde eigenschappen. Makkelijk te houden, en nuttig werk in het aquarium doet door wat algen te eten.

Normaal €3,95 per stuk nu 3 voor €8,25

Corydoras venezuela orange

Deze Corydoras stelt weinig eisen aan het water van het aquarium. Het is een visje dat we het beste in een groepje kunnen houden, want ze zijn de hele dag druk met elkaar op de bodem van het aquarium. Omdat ze zich op de bodem van het aquarium ophouden, is het ook beter om ze daar te voeren. Dit kunt u het beste doen met tabletten of voederpillen.

Normaal 7,95 per stuk nu 3 voor €15,00

Rasbora hengeli

Kegelvlekbarbeel

De Rasbora hengeli is een levendige, vreedzame scholenvis die uitermate geschikt is voor een gezelschapsaquarium van minimaal 60 centimeter. Ze moeten met 5 tot 10 stuks gehouden worden, dan voelt de vis zich het meest prettig. Het aquarium moet dicht beplant zijn zodat er voldoende schuilmogelijkheden zijn.

Normaal €2,45 per stuk nu 5 voor €8,50

Victoria plaatje

Deze vissen zijn heel makkelijk te houden en doen het goed bij heel veel andere vissoorten. De beste watertemperatuur is rond de 24°C tot 27 graden. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan in ieder aquarium gehouden worden.

Normaal €2,25 per stuk nu 3 voor €5,25