Vis van de maand september

Vis van de maand september

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 september en/of zolang de voorraad strekt.

Poecilia latipinna

Black molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de Black molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten, want daar zijn ze zeer bekwaam in. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is kortom een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat.

Normaal €2,95 per stuk nu 3 voor €6,-

Colisa chuna gold

Deze kleine (3-4cm) maar zeer fraai gekleurde goerami is goed in een rustig aquarium te houden. Het aquarium kan ingericht worden met veel planten. Drijfplanten worden door deze labyrintvissen op prijs gesteld. Ze bevinden zich voornamelijk in de bovenste en middenlaag van het aquarium.

Normaal €3,95 per stuk nu 2 voor €5,50

Rasbora hengeli

Rasbora hengeli

Het is een levendige, vreedzame scholenvis die uitermate geschikt is voor een gezelschapsaquarium van minimaal 60 centimeter. Ze moeten met 5 tot 10 stuks gehouden worden , omdat de visjes zich dan veel prettiger voelen. Het aquarium moet dicht beplant zijn, zodat er voldoende schuilmogelijkheden zijn.

Normaal €2,45 per stuk nu 5 voor €7,50

Capoeta titteya.

In het Nederlands , Sherry Barbeel, is een fraai gekleurde kleine karperachtige. De mannen hebben veel meer kleur dan de vrouwtjes. Ondanks dat het niet echt een echte scholenvis is moet hij wel met minimaal 5 soortgenoten gehouden worden in combinatie met andere rustige vissen. Ze zwemmen in de onderste en middelste waterlagen.

Normaal €2,95per stuk nu 5 voor €10,00