Vis van de maand december

De vis van de maand

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 december 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

Kardinaaltetra

Cheirodon axelrodi, het meest verkochte aquariumvisje  ter wereld, de  kardinaaltetra. Het is een visje die 5 cm groot kan worden en afkomstig is uit Zuid Amerika.  Het zijn vreedzame visjes die het best in een schooltje van minimaal 7 stuks gehouden kunnen worden.  Hoe groter de school, hoe beter ze tot hun recht komen in het aquarium.

Normaal €1,95 per stuk nu 10 voor €12,50

Hemigrammus bleheri

De roodkopzalm is een vreedzaam visje dat makkelijk bij andere vissen gehouden kan worden  in een aquarium en een behoorlijke leeftijd kan behalen. Een jaar of 10 is zeker geen uitzondering. Het is een vis die u het beste kunt houden in een groepje van minimaal 5 stuks of meer.

Normaal €3,25 per stuk nu 5 voor €10,00

Koraalplaatje

Dit is een populaire tropische vissensoort. Hij behoort tot de familie van de Poeciliidae en is daarom een levenbarende soort. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan bij alle andere soorten van dezelfde waterkwaliteit worden gehouden. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, maar meestal in de bovenste.

Normaal €2.95 per stuk nu 3 voor €6.00

Dalmatiër molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat.

Normaal €3,75 per stuk nu 3 voor €7,50

Rode Minor

Hyphessobrycon callistus. Zoals de Nederlandse naam al zegt is dit groepsvisje grotendeels rood van kleur met een zwarte streep. Met een maximum lengte van 5 cm blijft dit visje redelijk klein. Ideaal voor aquaria vanaf  60 cm. In de natuur leven ze voornamelijk in langzaam stromend water.

Normaal €2,95 per stuk nu 5 voor €10.00

Corydoras panda

De Corydoras panda stelt weinig eisen aan het water van het aquarium. Het is een visje dat we het beste in een groepje kunnen houden, want ze zijn de hele dag druk met elkaar op de bodem van het aquarium. Omdat ze zich op de bodem van het aquarium ophouden, is het ook beter om ze daar te voeren. Dit kunt u het beste doen met tabletten of voederpillen.

.

Normaal €5,95 per stuk nu 3 voor €12,00

Discusvissen

Onze STENDKER discusvissen zijn eenvoudig te houden. Onze discusvissen kunnen tot 15 jaar oud worden, een grootte van 21 centimeter bereiken en worden als paartje of als groep  gehouden.

.

vis van de maand

Nu op alle Discusvissen 20% korting