Vis van de maand

De vis van de maand

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 juni 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

Neon tetra’s

Neon tetra (Paracheirodon innesi) worden erg veel gehouden.  Het  zijn vreedzame  vissen en dus uitermate geschikt voor een gezelsschapsaquarium.  De neon tetra is een scholenvis en het wordt daarom aangeraden om de vis met minimaal 5 exemplaren te houden.  Hoe meer exemplaren, hoe meer de vissen zich als school zullen  gedragen.

Normaal €1,45 per stuk nu 10 voor €10,00

Moenkhousia colombianus

Dit is een erg vredelievend scholenvisje en kan dus makkelijk met andere soortgenoten gehouden worden. Zorg er wel voor dat ze in een schooltje gehouden worden. Zorg ook voor veel beplanting maar houd wel wat vrije zwemruimte over.  Een donkere bodem kan ervoor zorgen dat de kleuren van de vis mooier uitkomen.

Normaal €2,45 per stuk nu 5 voor €7,50

Rode fantoomzalm

De Megalamphodus sweglesi is zowel onderling als ten opzichte van andere vissen vriendelijk. Het zijn actieve visjes die zich graag ophouden in de middelste waterlaag onder overhangende planten. Het beste houdt u deze visjes in een schooltje van tenminste 3 exemplaren.

Normaal €4,75 per stuk nu 3 voor €9,90

Corydoras panda

De Corydoras panda stelt weinig eisen aan het water van het aquarium. Het is een visje dat we het beste in een groepje kunnen houden, want ze zijn de hele dag druk met elkaar op de bodem van het aquarium. Omdat ze zich op de bodem van het aquarium ophouden, is het ook beter om ze daar te voeren. Dit kunt u het beste doen met tabletten of voederpillen

Normaal €5,95 per stuk nu 3 voor €12,00