Vis van de maand

Vis van de maand

De vis van de maand

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 28 februari 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

De Neon tetra

De neon tetra’s (Paracheirodon innesi)  worden erg veel gehouden.  Het  zijn vreedzame  vissen en dus uitermate geschikt voor een gezelschapsbak.  De neon tetra is een scholenvis en het wordt daarom aangeraden om de vis met minimaal 5 exemplaren te houden.  Hoe meer exemplaren, hoe meer de vissen zich als school zullen  gedragen.

Normaal €1,45 per stuk nu 10 voor €10,00

Stendker Discusvissen

Onze STENDKER discusvissen zijn eenvoudig te houden. Onze discusvissen kunnen tot 15 jaar oud worden, een grootte van 21 centimeter bereiken en worden als paartje of als groep  gehouden. wij hebben een ruime keuze aan kleuren uit voorraad leverbaar.

Nu alle discusvissen met 20% korting

Dalmatiër molly

Dit is een visje wat zeker geen slechte keus is voor het aquarium. Zeker in een startend aquarium kan de molly veel nuttig werk doen. Dit nuttige werk bestaat uit alg eten van de planten. Het is een visje dat ongeveer 4 tot 6 cm groot kan worden. Het is een vis die weinig problemen geeft als het om de watersamenstelling gaat.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €7,50

Zebrabarbeel

De Brachydanio rerio is een actieve scholenvis, die ook zeer geschikt is voor beginnende aquarianen. De Zebrabarbeel is vreedzaam ingesteld en daarom uitermate geschikt voor een gezelschapsaquarium en zwemt vooral in de middel- en bovenste waterlagen..

Normaal €1,80 per stuk nu 5 voor €5,00