Vis van de maand

De vis van de maand

Elke maand weer nieuwe vissen in de aanbieding in onze winkel

Ook deze maand hebben wij voor u weer een keuze gemaakt welke vissen uit ons assortiment in de aanbieding zijn. De korting kan oplopen tot een interessant bedrag. Profiteer van deze unieke mogelijkheid.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 april 2018 en/of zolang de voorraad strekt.

Koraal Platy

Dit is een populaire tropische vissensoort. Hij behoort tot de familie van de Poeciliidae en is daarom een levenbarende soort. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan bij alle andere soorten van dezelfde waterkwaliteit worden gehouden. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, maar meestal in de bovenste.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €6,00

Glowlight danio

Deze Danio choprae is een visje dat nog niet zo lang te koop is voor de aquariumliefhebber. De grootte van deze danio is, als hij volwassen is, 3 cm. Het is een echte scholenvis dus een groep van 5 stuks is wel minimaal in een aquarium. Het is ook een typische oppervlaktezwemmer. Deze zilveren Danio heeft een mooie oranje streep langs zijn flanken, en deze oranje strepen en het geel in de vinnen en staartvin maken hem echt een lust voor het oog.

Normaal €2,95 per stuk nu 5 voor €10,00

Corydoras Paleatus

De Corydoras paleatus is een van de gemakkelijkst te houden Corydoras soorten. Ze zijn redelijk goed bestand tegen uiteenlopende waterwaardes. Net als de meeste andere corydoras soorten zijn  ze het beste te houden in groepen. Het zijn actieve visjes die de hele dag door grondelen over de bodem op zoek naar voedsel. Ze voelen zich het beste op hun gemak in een goed beplant aquarium.

Normaal €3,45 per stuk nu 3 voor €6,75

Koperzalm

De Hasemania marginata is een leuk en actief visje. Hij zwemt het liefst in een schooltje van minimaal 5 stuks.Het mannetje is mooier van kleur; donker koperkleurig met felle witte vintipjes. Het vrouwtje is lichter van kleur en heeft minder witte tipjes aan de vinnen. De Koperzalm wordt zeker niet groter dan 4 centimeter. Een leuke vis waar je in een klein en in een groot aquarium veel plezier aan kunt beleven. Het is dan een leuke vis om te houden.

Normaal €2,25 per stuk nu 5 voor €7,50