Kooien voor vogels

Informatie en advies over kooien voor vogels

Vogelkooien zijn ervoor om vogels een eigen plekje te bieden. Hierin kunnen ze de hele dag zo hard fluiten als ze maar willen en het is daarbij belangrijk dat de vogels gelukkig zijn. U wilt het beste voor uw vogels door een van de beste vogelkooien uit te kiezen. Dit begrijpen wij en daarom hebben wij voor u de beste vogelkooien in ons assortiment opgenomen. Bekijk ons assortiment vogelkooien snel en kies de perfecte kooi uit! Er zijn vogelkooien in verschillende, maten, vormen en kleuren. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit vier verschillende soorten vogelkooien.

Kanariekooien

Kanariekooi

Een kanarie stelt niet veel eisen aan een kooi. Als er meerdere zitstokken in zitten en een badje om te badderen is hij al tevreden.

In onze showroom op de eerste etage vindt u nog veel meer leuke modellen in allerlei kleuren voor uw kanarie.

Parkietenkooien

ParkietenkooiBij de parkietenkooien is het belangrijk dat het merendeel van de tralies horizontaal zit, omdat deze vogels graag klimmen en klauteren. In deze kooien kan veel speelgoed opgehangen worden, dit geeft het beestje veel speelplezier.

In onze showroom op de eerste etage vindt u nog veel meer leuke modellen in allerlei kleuren voor uw parkiet.

Grote parkieten-kooien

Grote parkietenkooiBij de grote parkietenkooien is het belangrijk dat het merendeel van de tralies horizontaal zit, omdat deze vogels graag klimmen en klauteren. De voer- en waterbakjes moeten een ruime opening hebben om met de kromme snavel uit te kunnen eten.

In onze showroom op de eerste etage vindt u nog veel meer leuke modellen in allerlei kleuren voor uw grote parkiet

Papegaaienkooien

PapegaaienkooiOok voor uw papegaai kunt u bij ons fraaie kooien vinden, in onze showroom op de eerste etage vindt u nog veel meer leuke modellen in allerlei kleuren voor uw papegaai.