Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer op onze nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting op ons gehele assortiment! Jouw persoonlijke kortingscode ontvang je direct na inschrijving per mail.
Abonneer
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
0
0
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending

Dennerle All In One Elixier

Productomschrijving
Elk aquarium is een complex biologisch systeem, waarvan de elementen van elkaar afhankelijk zijn en op elkaar inwerken. Vissen, planten, water, verlichting, aquariumbodem - alles werkt samen. Daarom moet u een aquarium altijd als een heel complex beschouwen om het te begrijpen. Het doel van elke aquariaan is om een natuurlijke balans te creëren. E...

Elk aquarium is een complex biologisch systeem, waarvan de elementen van elkaar afhankelijk zijn en op elkaar inwerken. Vissen, planten, water, verlichting, aquariumbodem - alles werkt samen. Daarom moet u een aquarium altijd als een heel complex beschouwen om het te begrijpen. Het doel van elke aquariaan is om een natuurlijke balans te creëren. Een in balans zijnde aquarium is gemakkelijk te hanteren en stabiliseert zichzelf. De vissen vertonen levendige kleuren en zijn actief, de planten zijn weelderig en krachtig en het water ziet er helder en gezond uit. Om deze toestand te bereiken, is een ononderbroken toevoer van vitale elementen vereist. Wetenschappers weten: als er zelfs maar één voedingsstof ontbreekt, groeien planten slecht. En slecht groeiende planten bevorderen onmiddellijk de algengroei.

Tegen deze achtergrond en met meer dan 50 jaar knowhow in de teelt van aquariumplanten en een diep begrip van de biologische relaties, heeft Dennerle een nieuw en compleet verzorgingselixier bedacht: Alles in één! Elixier. Het voorziet het aquarium van 12 zorgvuldig gecoördineerde actieve componenten: koolstof, ijzer, plantaardige voedingsstoffen, voedingsstabilisator, aminozuur, vitamines, sporenelementen, kruidenextracten, aloë vera, dexpanthenol, jodium, filter-booster. Elk actief complex ondersteunt de natuurlijke metabole processen en cycli op zijn eigen manier, direct en indirect. Synergetische effecten helpen het ecosysteemaquarium zichzelf te helpen. Op basis van regelmatig gebruik zijn de positieve effecten binnen enkele weken zichtbaar. Met alles in één! Elixier de zorg voor moderne aquaria wordt veel eenvoudiger. Zo kunt u nog meer ontspannen van het stukje natuur binnen de vier muren. 

  • De onderhoudsvriendelijke voor alle aquaria, ideaal voor beginners met een 54 liter aquarium (60 cm)
  • Met 12 zorgvuldig gecoördineerde actieve componenten: koolstof, ijzer, plantaardige voedingsstoffen, voedingsstabilisatoren, aminozuren, vitaminen, sporenelementen, kruidenextracten, aloë vera, dexpanthenol, jodium, filter-booster
  • Voor levendig gekleurde vissen en garnalen, groene planten en helder water
  • Zichtbare resultaten binnen enkele weken
  • Makkelijk te gebruiken
  • Geschikt voor de doseerder

Wekelijks 20 ml per 100 liter aquariumwater. Niet overdoseren!

Productspecificaties

EAN
4001615028485

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Dennerle Dennerle All In One Elixier
DennerleDennerle All In One Elixier

...

...

Op voorraad
€8,95 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking